subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн ![]() |
WOW!!! До 20-тата минута епизодът изобщо не ми беше интересен, но нататък... Направо... Елена ли се целуна с Деймън, или Катрин? Че малко не разбрах. ![]() Обожавам я Катрин!!! Нямам търпение да я гледам занапред... Ооо и Деймън и Елена моментите <3 Направо съм луднала, днес няма да спя ![]() Благодаря за субтитрите, без тях сериалът нямаше да е същият. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() HTC HD2 ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 95 Регистриран: 22-December 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ *•.¸\`'•.¸\`'•.¸ ¸.•'´/¸.•'´/¸.•*
´/¸.•*`•.I Lø√ξ ¥øu¸.•*•.¸\` * •'´/¸.•'´/¸.•'´ `'•.¸\`'•.¸\`'•* |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 174 Регистриран: 4-April 10 Потребител No.: 109 631 Статус: Офлайн ![]() |
Ами Тайлър какво е?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Semi-charmed kind of life ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 406 Регистриран: 28-December 09 Град: Somewhere only we know Потребител No.: 104 120 Статус: Офлайн ![]() |
Още преди да почне имах предчувствие, че Катрин ще се появи точно накрая и че по някое време ще си мислим, че е Елена, ама няма да е. ![]() ![]() ![]() Тайлър ще да е някакъв върколак (заради жълтите очи мисля така). Но може и да е нещо съвсем друго... Знам ли... Имам само първата книга, но не съм я дочела, а и предполагам, че точно в нея не пише нищо по този въпрос. А може и да си е измислено от сценаристите, не знам. По-компетентните да се изкажат. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн ![]() |
Надявам се да не е върколак, защото ще стане прекалено много а ла здрач.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн ![]() |
Да, Тайлър е върколак. В книгите поне е такъв, така че би трябвало и в сериала да е такъв. Изгледах още веднъж епизода и разбрах всичко. Hello, John. Goodbye, John! ![]() Този коментар е бил редактиран от Ваня на May 14 2010, 11:48 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 174 Регистриран: 4-April 10 Потребител No.: 109 631 Статус: Офлайн ![]() |
"Hello, John. Goodbye, John! " Да тази реплика беше доста готина ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн ![]() |
Боренце, идеята за вампир-върколак не е само от Здрач (смятам знаеш). Предполагам, че е върколак (а както знаеш - аз съм холивудски сценарист), все ще е някаква такава странна твар. Хаха знам я твоята непоклатима дума. Дано грешиш този тъп, че не ми се ще и тук да гледам върколаци. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 61 Регистриран: 22-December 06 Град: София Потребител No.: 46 Статус: Офлайн ![]() |
Нещото което разбрах от този сериал до момента е, че непрекъснато си създават поводи за напиване и никой от нищо не го е страх. Иначе най ме кефи Бони. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 7-July 10 Потребител No.: 113 723 Статус: Офлайн ![]() |
аве хора кво стаа са ще излиза ли 2 ри епизод или ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 594 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн ![]() |
За да бъдем още по-конкретни - 9 септември. =)
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 14-May 10 Потребител No.: 112 009 Статус: Офлайн ![]() |
На 9 - ти септември излиза първият епизод на втори сезон ! ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн ![]() |
Всъщност заради часовата разлика е на 10-ти. И Kiddo как не те е срам да превеждаш толкова добре ![]() Свалих си серийките като си мислех, че ще гледам по 1 или 2 на ден. Не бях го почвал сериала въобще, защото мразя тези паузи, които правят в средата на сезона, да не говорим за това, че излъчват по 1 серия на седмица. Е, да, ама не. С този прекрасен превод направо се потопих в историята. И от вчера към 11:30 днес (в 7:48 сутринта, както се вижда) благополучно изгледах всичките 22 серии. Към 4 часа си мислех, че ще заспя, но ми стана интересно, а след това нямаше спиране. Веднага се разрових повече и вече дори има клип, в който обясняват, че кмета (и съответно сина му) са върколаци, на които сигнала също влияе. Според няколко слуха щяли да върнат Ани в сериала като някакви психосоматични видения при промяната на Джер, но това не е потвърдено. Иначе един от любимите ми актьори от "Герои" чудесно ми се вписа в ролята на бащата на Елена. Любопитен съм дали ще видим историята за катастрофата в бъдещите епизоди и кой стои зад нея. На финала (и след този маратон) просто бях 10000% сигурен, че това е Катрин. Нищо не се връзваше с поведението на Елена до този момент. Вече знаем, че любовния триъгълник става любовен четириъгълник и тепърва ще научаваме нови и нови неща. В едно интервю Нина се "оплака", че имала много повече работа при снимките на втори сезон, защото в почти всяка серия играе двнойна роля и има доста сцени, в които играе със самата себе си. Разбира се, ще се наложи да почакаме, за да видим. Едва ли обаче ще се сдържа да изчакам всички 22 нови епизода, преди да ги гледам, защото това ме гложди с Елена/Катрин и след като има превод, ще се гледа ![]() P.S. Току-що видях, че първия клип на сезон две ще бъде представен на Comic Con, който вече започна. Интервютата и ексклузивните видеоматериали за/от сезон 2 ще бъдат достъпни от 24 срещу 25 юли. Този коментар е бил редактиран от sed на Jul 21 2010, 07:07 AM |
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 18th October 2025 - 06:21 PM |