subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
Чудя се само за едно... Нали уж трудно за убиване... Ама що не видях на някой да му резнат главата, че да видим как ще порасте нова ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 11-November 08 Потребител No.: 80 866 Статус: Офлайн ![]() |
Чудя се само за едно... Нали уж трудно за убиване... Ама що не видях на някой да му резнат главата, че да видим как ще порасте нова ![]() Това и аз си го мисля от много отдавна... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 30-October 09 Потребител No.: 101 248 Статус: Офлайн ![]() |
![]() От BTV обявиха, че сериала ще започне на 22-ри октомври. „Премиерният за България сериал „Дневниците на вампира” дебютира в българския ефир на 22 октомври по bTV Cinema. Зрителите ще могат да следят хитовата драматична поредица всяка събота и неделя от 13:00 часа, както и повторенията от 00:00 часа.“ Този коментар е бил редактиран от ssyncho на Oct 3 2011, 04:19 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 30-October 09 Потребител No.: 101 248 Статус: Офлайн ![]() |
Аз си искам Илайджа! Такъв хубав образ беше, а тоз скучният Клаус да ми го утепе ![]() Спойлери за Тайлър, Каролайн и Древните |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 31-July 07 Потребител No.: 39 848 Статус: Офлайн ![]() |
разхождайки са по разни сайтове видях Стефан на Елена ........ ![]() Този коментар е бил редактиран от somespirit на Oct 29 2011, 10:03 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 31-July 07 Потребител No.: 39 848 Статус: Офлайн ![]() |
сезон 3 серия 12 (още не съм я гледал) но имаме 4 ковчега единия е заключен (не се отваря), в единия трябва да е Илайджа (отварящ се мисля), та аз ли не следя нещо сериала, но защо не казват кой лежи в останалите 2 ковчега, те нали не са заключени и могат да видят кой е в тях .....
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн ![]() |
В трите ковчега са Илайджа + останалите братя/сестри на Клаус. ![]() Само в четвъртия не се знае кой е. |
------------------------------------ Кифла. Розова.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
Няма да се учудя, ако е майка им ![]() Но появяването на Илайджа без малко да ме накара да разцелувам монитора! Адски ме израдва ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() Ето какво има в два от ковчезите. ![]() P.S. Ааа, не, няма да убиват Клаус - публиката ще бъде дълбоко разочарована. ![]() Този коментар е бил редактиран от oddett на Jan 22 2012, 04:59 PM |
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
в заключения ковчег е Клаус мисля, той не е излизал от там всъщност, а само съзнанието му е в някакъв човек приемник
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ех, ама тези американски сценарии са ми много елементарни... А дано нещо успее да ме изненада, ама надали ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() HTC HD2 ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 95 Регистриран: 22-December 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 Статус: Офлайн ![]() |
Сериала започва да ме разочарова със всяка серия, а съм само на 10-та серия от 3тия сезон! Таз Елена станала много проста! Навсякъде се натиска... Съвсем смениха значението "Вампир" в този сериал. Все още се чудя дали да продължавам... За мен сериала приключи! Честито на печелившите. Този коментар е бил редактиран от ИванМатин на Feb 26 2012, 11:27 PM |
------------------------------------ *•.¸\`'•.¸\`'•.¸ ¸.•'´/¸.•'´/¸.•*
´/¸.•*`•.I Lø√ξ ¥øu¸.•*•.¸\` * •'´/¸.•'´/¸.•'´ `'•.¸\`'•.¸\`'•* |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн ![]() |
Отново се гаврят с нас като зрители... Момиченцето го играе вещица, ама чак пък толкова... Къса къдрава коса, сукманче, поличка...Отвори! И само 90 секунди по-късно: |
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 111 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 178 Статус: Офлайн ![]() |
Ее... ти пък. Клаус бутна половината къща, после всички се прибраха там и всичко беше наред. Вещерството е голямо нещо ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Еее, умориха Клаус, ама предимството на вампирските сериалчета е, че винаги могат да го върнат. ![]() Стига сте се оплаквали де - то пък не може във всеки вампирски сериал да е само кръв и мръвки. ![]() |
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th October 2025 - 09:01 PM |