subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 24 2010, 01:59 PM
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн |
За мен "Оскарите" с всяка изминала година ми се размиват. Никой, ама абсолютно никой не може да ме убеди, че възраждането на Средната земя със "Задругата на пръстена" не заслужаваше "Оскар" и имаше само 4, а изведнъж третия филм - 11 от 11. Това беше толкова нагласено, че чак е жалко. Да не говорим за "любимата" ми година - 1977. Кой печели "Оскар"?! "Ани Хол". Ако не погледнете в IMDB съм сигурен, че не знаете кой е този филм, кой е режисьора и кой участва в него. А същата година в номинациите е "Междузвездни войни". Подредени филмите по рейтинг в IMDB: http://www.imdb.com/year/1977/ Сега до най-болната ми тема - годината 1994. "Изкуплението Шоушенк" - филмът с най-висок в рейтинг в IMDB (9.2 от 10 при над 500 000 гласували), "Криминале" (с 8.9 при 400 000, на шесто място за всички времена) и печели "Форест Гъмп" заради едно изречение "Животът е като кутия с шоколадови бонбони. Не знаеш какъв ще ти се падне." ОК, съгласен, че е готино, но на фона на другите две номинации е просто подигравка да спечели този филм. "Войната е опиат" е същата тъпотия и печели пред безспорни филми като "Прешъс" и "Сляпата страна", да не говорим, че все пак трябва да се оцени и мнението на зрителя. Не може най-печелившия филм за всички времена да не бъде оценен от някакви тъпаци, хич не ми пука, че са холивудски звезди. Най-много си заслужаваше "Сляпата страна", "Прешъс", "Аватар" и дори "В небето" е по-добър от "Войната е опиат". Напомня ми на "спечелилия" "Чикаго" (и аз не знам с какво) през 2001. |
|
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
|
Jul 24 2010, 06:43 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Не мисля, че Аватар заслужава каквато и да е награда, освен за ефекти. Този филм ме кара да се плаша от бъдещето на киното, щом е възможно подобен филм да стане най-касовият в историята на киното, само защото има някакви невероятни ефекти. Лично мнение. |
|
|
|
|
|
|
Jul 24 2010, 09:37 PM
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн |
OK, Klabi, приемам забележката за "Аватар" и аз лично не го гледах втори път, а филм, който печели "Оскар" би следвало да се гледа втори, че и трети път. Но в тази година имаше "Сляпата страна", а за "Изкуплението" вече писах. Говоря, че има тенценции да се продават победителите (сигурно винаги я е имало, но сега вече е направо ОЧЕВАДНА) и затова съм разочарован. За момента най-много ми допадат MTV MA и People CA като измерител на това какво харесват хората, а не някакви прехвалени кинокритици.
|
|
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th November 2025 - 06:19 PM |