subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 8 2010, 10:57 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Хич не мога да проумея как Локър-а спечели тези награди... Тъпото е, че поради това вече ще го смятат за някаква класика и т.н. Грам не ми хареса, мега безмислен филм! Много ме е яд за Аватар! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Mar 8 2010, 11:01 AM
Коментар
|
|
![]() .: Outcast :. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 835 Регистриран: 30-January 07 Град: Upload Form / English Section Потребител No.: 4 456 Статус: Офлайн |
Свят голям, хора всякакви На мен пък ми хареса The Hurt Locker, пък Аватар не съм го гледал и както се очертава може и да не го гледам. |
|
------------------------------------ The Queue Цитат(WizardBGR) Таймингът е от субтитрите на Addic7ed, а те рядко имат проблеми. Цитат We don't understand the universe They're just now starting to think that Inside every black hole is another universe Wrap your fucking head around that We have no fucking idea |
|
|
|
|
Mar 8 2010, 11:10 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог |
Hurt Locker-a спечели, защото това са награди за киноизкуство, а не за специални ефекти. Нека да си го кажем, че в Аватар нямаше нищо друго освен ефекти. Нищо че и на мен The Hurt Locker въобще не ми хареса, супер скучен и безмислен филм. Трябваше да дадат Оскара на The Blind Side или на Прешъс - страхотни филми. А за актьорските изпълнения бяха напълно заслужени Оскарите.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 8 2010, 11:32 AM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
"Аватар" определено не заслужаваше наградите за режисура и най-добър филм и справедливо не ги получи. А "Войната е опиат" (как, Бога ми, би трябвало всъщност да се преведе заглавието най-близо до оригинала?) ми стои някак недовършен. Силен филм, но нещо остава да виси недоизказано накрая. Поне аз с такова впечатление останах. А го гледах два пъти. Все пак по-заслужено бе той да получи тези оскари, отколкото "Аватар".
|
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Mar 8 2010, 11:51 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Добре, съгласявам се за най-дбър филм, но за режисура - абсолютно не! Точно "Аватар" заслужаваше тази награда. Точно това бяха силните неща в този филм - ефектите и невероятното умение на Камерън зад камерата! Но пък Локър-а грам не заслужава най-добър филм! Ако беше станал друг филм, нямаше да ме яд. Този коментар е бил редактиран от The-Slugi на Mar 8 2010, 11:51 AM |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Mar 8 2010, 12:03 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Че нали "Аватар" си получи наградите за визуални ефекти и операторско майсторство... Не бъркай това с "режисура", различни неща са. Иначе и за мен The Hurt Locker не е "безспорният победител" за филм и режисура, но не съм гледал всички, които бяха номинирани. П.П. Радвам се за Сандра Бълок. П.П.П. Да, бе, не може да бъде! Различни били - ей сега проверих! А моята идея бе, че точно като режисура "Аватар" решително не заслужава да спечели... да не говорим за сценария. Но както и да е, оставаме си всеки със своето лично мнение. Този коментар е бил редактиран от sty на Mar 8 2010, 05:15 PM |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Mar 8 2010, 12:19 PM
Коментар
|
|
Стига бе! Оператор и режисьор са различни неща?! Идеята е, че ако ги сравняваме само тези два филма, постигнатото от Камерън заслужава в пъти повече наградата! Както и да е, вече е все тая. |
|
|
|
|
|
Mar 8 2010, 02:19 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 23-February 10 Потребител No.: 107 468 Статус: Офлайн |
Като цяло съм доволона от наградите, Аватар можеше да спечели за филм, но се радвам че Бигелоу спечели за режисура, все пак първта жена |
|
------------------------------------ "I had no power and all the choices I could ever want. And now I have all the power I could ever want and no choices at all." - Londo Mollari
|
|
|
|
|
Mar 8 2010, 06:45 PM
Коментар
|
|
![]() HTC HD2 ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 95 Регистриран: 22-December 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ *•.¸\`'•.¸\`'•.¸ ¸.•'´/¸.•'´/¸.•*
´/¸.•*`•.I Lø√ξ ¥øu¸.•*•.¸\` * •'´/¸.•'´/¸.•'´ `'•.¸\`'•.¸\`'•* |
|
|
|
|
Mar 8 2010, 07:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 12-January 07 Град: Силистра Потребител No.: 697 Статус: Офлайн |
Мисля че "Прешъс" трябваше да вземе за най-добър филм. Като сценарий, изпълнение на актьорите, музика, филма е великолепен. История, която е изключително близко до реалността, а и се е случвала сигурно на много хора, живеещи при такива условия. Но нищо не може да пребори чувството за непобедимост на ю ес солджърите, които за пореден път, в поредният жестоко надценен филм са показани като супергерои, които с цигара в уста, и супер ледено спокойствие деактивират бомби. И всичко това, докато са обстрелвани с РПГ-та, всякакви оръжия и прочие.. Не знам, аз съм ужасно разочарован, изглежда това, заедно с дълго тръбящата се версия, че е време жена да обере лаврите, наклониха везните към този филм. Аватар, като сценарий е нищо, но като иновации, уникална режисура, е крайъгълен камък, но и според мен тези качества не са достатъчни за най-добър филм. |
|
------------------------------------ I play russian roulette every day, with a bullet called life...
|
|
|
|
|
Mar 8 2010, 08:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 4-March 10 Потребител No.: 107 802 Статус: Офлайн |
Е то за Аватар си беше сигурно... Все пак 2.5 мил е направил, въпреки че на мен лично не ми харесва.. И повечето, които спечелиха според мен не заслужаваха. Повечето стойностни филми не спечелиха.... |
|
------------------------------------ Хората се грижат предимно за телата си. Защо? Защото душата мълчи!
|
|
|
|
|
Mar 9 2010, 01:16 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 11-July 09 Град: So close, no matter how far... Потребител No.: 96 509 Статус: Офлайн |
Много слаби Оскари тази година, поне според мен де. Имаше толкова по-добри филми, които дори не бяха и номинирани.
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Mar 9 2010, 11:18 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Че то всяка година е така...
|
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 9 2010, 11:46 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Напълно подкрепям повечето от мненията тук. The Hurt Locker не е лош филм, носи замисъл, но чак пък за 6 Оскара? Гив ми ъ брейк. Аватар много повече ми повлия, отколкото Хърт-а. Признавам, че е заради визията, но пък той си получи Оскарите точно в тези категории, така че съм доволен. Този коментар е бил редактиран от burndead на Mar 9 2010, 11:46 PM |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Mar 10 2010, 03:43 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Понаваксах с номинираните филми последните два дни. Сега... какво значи "слаби Оскари"? Почти нямаше слаби номинации, поне в основните категории, а наградите, като цяло, бяха разумни. Вярно е, сега, като преглеждам статистиката, 2000-2006 беше силен период, излязоха, процентно, повече големи филми, но... без да изброявам, всеки си има вкус, 6 от 10-те номинирани за "най-добър" филма ги гледах по два пъти. В смисъл - защото ми харесаха. Относно режисурата - без да съм недоволен от наградата, все пак смятам, че трябваше да я дадат на Камерън. Да, Аватар е фишеци и компютри и не ми хареса, защото е скучен. Но важното е, че Камерън промени начина, по който ще се снима кино с този филм. Ще го видите през следващите 3 години. За най-добър филм нямаше как да вземе Оскар, защото сюжетът беше все едно го е писало някое дете, а актьорите бяха оклепани с меча мас. При това синя. В смисъл - колкото актьорът зад Алф (и да не ви се вярва - Алф не е истински!) играеше, толкова играеха и в Аватар. Страхотно ми хареса Up In The Air - отличен сюжет + Джордж Клуни. Заснет непретенциозно, без да натрапва посланията, а след филма си казваш - "Ха, какъв приятен филм.". Не съм убеден за номинациите на двете дами от филма, но все пак нали Академията затова е академия, да разбира повече от мен. Поне тая година нямаше Каубойски срещи и Американски прелести, нали... |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th November 2025 - 04:25 PM |