subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн ![]() |
Мажоретки - Всичко или нищо
![]() Жанр: Комедия Година: 2006 Режисьор: Стиив Раш Актьори: Хайден Панетиер, Франция Алмендарез, Джесика Никол и др. Държава: САЩ Времетраене:99 минути Резюме: Бритни Алън живее в една мечта, мечта за всяка мажоретка. Тя е капитан на най-добрият отбор от мажоретки и е на път да стане кралицата на Бала. Всички в училището и завиждат. Но нейните мечти за бъдещото се тотално разбити, когато се налага да се премести в ново училище заради проблемите на родителите си. Така тя се зарича никога повече да не бъде мажоретка. В новото училище става известна като „Бялото Момиче”. Въпреки нейната гордост там тя намира нови приятели. Ще им помогне ли да победят в турнира срещу нейният стар отбор? ![]() Издание: find another way Прогрес: 100% Срок: Няма Във филма говорят по така наречените Мигновени съобщения. За това, когато срещна такива във филма ще пиша тук какво означават, за да се знае. НДП - Най-добра приятелка. КОА - Кучка от ада. ГСР - Гледай си работата. УМПЗ - Ухапи ме по задника. КП - Какво, по дяволите. НВМЛ - На мен вече ми липсваш. МЛТМ - Ще ми липсвате толкова много. БМ - Боже мой. ЗТИ - За твоя информация. НН - Няма начин. НМТ - Не мисля така. НЗ - Не знам. СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от dumbeto на Feb 9 2012, 06:56 PM |
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 30-October 09 Потребител No.: 101 248 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 30-October 09 Потребител No.: 101 248 Статус: Офлайн ![]() |
мерси ![]() Този коментар е бил редактиран от ssyncho на Feb 8 2010, 12:24 AM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th August 2025 - 08:24 AM |