subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 4 2025, 01:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 412 Регистриран: 15-September 07 Град: София Потребител No.: 43 089 Статус: Офлайн |
![]() РАНСЪМ КЕНИЪН Година: 2025- Държава: САЩ Жанр: Драма/Уестърн Участват: Джош Дюамел, Минка Кели, Джеймс Бролин, Филип Уинчестър, Лизи Грийн, Джак Шумахер, и др. Сюжет: Статън Къркланд (Дюамел) притежава голямо ранчо в Рансъм Кениън, Тексас, което бива застрашено от интересите на бизнесмени и политици от местността. Единственият лъч светлина в живота на Статън е Куин О'Грейди (Кели) - приятелка от детството и собственик на градската зала за танци. Сезон 1 1. Не ме оставяй да падна - Субтитри 2. Напълно сигурен - Субтитри 3. Забавни неприятности - Субтитри 4. Това момче е цялото ми сърце - Субтитри 5. Много обичам тайните - Субтитри 6. Трябва да поговорим за Рийд - Субтитри 7. С Божията помощ - Субтитри 8. Лошото семе - Субтитри 9. About Forever - превежда се 10. Maybe It's Time Yancy Grey Dies Too Този коментар е бил редактиран от JoroNikolov на Aug 21 2025, 06:02 PM |
|
|
|
|
|
|
May 4 2025, 03:50 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
May 30 2025, 10:13 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 9-February 07 Град: Пловдив Потребител No.: 8 297 Статус: Офлайн |
Здравей. Ще имаш ли възможност скоро да довършиш сериала? Защото с доста добра скорост преведе първите 5 серии. А след това сякаш дръпна ръчната. Вероятно има причина. Но все пак да си попитам |
|
|
|
|
|
|
May 31 2025, 08:20 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 412 Регистриран: 15-September 07 Град: София Потребител No.: 43 089 Статус: Офлайн |
Сезонът ще се преведе, да. Шести и седми епизод са в процес, просто последните две-три седмици нямах необходимото време да ги завърша.
|
|
|
|
|
|
|
May 31 2025, 01:53 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 9-February 07 Град: Пловдив Потребител No.: 8 297 Статус: Офлайн |
Благодаря. Радвам се. Когато успееш, тогава. Хубаво е, че ще го довършиш. Защото се замислих да не се случи това, което стана с Dopesick преди години. Жесток сериал. И след 4 серия преводача удари кепенците...
|
|
|
|
|
|
|
Jul 29 2025, 10:19 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 17 2026, 05:03 AM
Коментар
|
|
|
Не ми харесва да досаждам. Но дали скоро ще ти остане време за последните 2 серии? |
|
|
|
|
|
|
Feb 5 2026, 12:35 PM
Коментар
|
|
Не ми харесва да досаждам. Но дали скоро ще ти остане време за последните 2 серии? За последните 6 месеца имах лошия късмет два пъти да ми изгори харддиска и страшно много неща си заминаха, включително и прогресът по тези два епизода. Не съм се отказал, просто това леко ме демотивира. |
|
|
|
|
|
|
Feb 7 2026, 10:50 PM
Коментар
|
|
|
Съжалявам да го разбера. Но определено да се случи нещо подобно си е адски демотивиращо. Но както се казва. Да сме живи и здрави и това да са ни проблемите |
|
|
|
|
|
|
Jun 25 2026, 09:41 PM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 51 Регистриран: 25-July 08 Потребител No.: 74 267 Статус: Офлайн |
Season 2: trailer -- 2026, JULY. 23Отвори! Welcome back to Ransom! The future of Ransom Canyon hangs in the balance as ranching dynasties continue to vie for power, and new faces arrive, threatening the lives and loves of this quaint, western town. Josh Duhamel and Minka Kelly are back July 23, only on Netflix. Staten and Quinn chase risky new ventures to bring hope and prosperity back to Ransom Canyon — and grapple with their true feelings for one another. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 3rd July 2026 - 07:23 AM |