subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 25 2008, 03:50 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
За съжаление, всички епизоди от новия сезон са невероятно скучни.
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Aug 25 2008, 04:42 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
The Daedalus Variations беше добър но всичко останало е доста скучно от 5 сезон.Просто сериала започна да се изчерпва нищо чудно че го спират.Даже по-добре така и да пуснат нов сериал отколкото да изтискват атлантиса още 5 сезона.
|
|
|
|
|
|
|
Aug 25 2008, 05:59 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Наистина се изчерпа. Още като Елизабет напусна Атлантис ставаше все по-скучно. Струва ми се, че новият сериал Universe ще е по-добър. |
|
|
|
|
|
|
Aug 25 2008, 06:49 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
а на мен пък ми хареса |
|
|
|
|
|
|
Aug 25 2008, 07:03 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 46 Регистриран: 10-July 08 Потребител No.: 73 576 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Aug 25 2008, 07:16 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Еми в момента нашите хора имат най-мощната технология и реален враг просто липсва, пък призраците ограничават развитието на много технологично развити раси и няма и за изследване почти нищо.Също така интересни герои няма даже старите все повече започват да дразнят и да играят по шаблон във всяка ситуация.Докато SG-1 беше гениален сериал до самия край, атлантиса взе да изтъпява все повече и повече и като цяло малко хора съжаляват че ще го спират.
Този коментар е бил редактиран от maildl на Aug 25 2008, 07:17 PM |
|
|
|
|
|
|
Aug 25 2008, 08:50 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Aug 25 2008, 09:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 8-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 320 Статус: Офлайн |
Еми в момента нашите хора имат най-мощната технология и реален враг просто липсва, пък призраците ограничават развитието на много технологично развити раси и няма и за изследване почти нищо.Също така интересни герои няма даже старите все повече започват да дразнят и да играят по шаблон във всяка ситуация.Докато SG-1 беше гениален сериал до самия край, атлантиса взе да изтъпява все повече и повече и като цяло малко хора съжаляват че ще го спират. Аз ще съм един от тези на който ще му липсва.Няма значения,че имаше и серйи които не ми харесаха. Като се огледам,маи не остана нищо за гледане.По едно време и Стар Трек,Андромеда,Боина звезда,Старгеит СГ-1,Атлантис,а сега какво остава като спрат всичко.За новия сериал ще почакаме дълго. какво да направя,че не харесвам съпунки от типа на Дързост и красота и Фукнал от панделата(Да не се засягат тези които ги следят,нищо лично) Малко смях ми остана с Еврика и Герои,но не стигат,трябв ада са повечко от този жанр Така че,мисълта ми беше съвсем друга ,но се поотклоних малко от нея.От Атлантиса има още какво да се развие,но сценаристите явно са решили,че ще може да ни разеснят загадките от СГ-1 и Атлантис в новия ,дълго очакван,сериал.Да се надяваме,че ще е така Този коментар е бил редактиран от M-r Anderson на Aug 25 2008, 09:54 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Aug 26 2008, 04:24 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 53 Регистриран: 9-January 07 Град: Варна Потребител No.: 346 Статус: Офлайн |
Еми в момента нашите хора имат най-мощната технология и реален враг просто липсва, пък призраците ограничават развитието на много технологично развити раси и няма и за изследване почти нищо.Също така интересни герои няма даже старите все повече започват да дразнят и да играят по шаблон във всяка ситуация.Докато SG-1 беше гениален сериал до самия край, атлантиса взе да изтъпява все повече и повече и като цяло малко хора съжаляват че ще го спират. На мен пък ми хареса, много добре изиграна роля от Родни Маккей Но пък идват интересни епизоди. Явно в новия епизод призраците ши на опънат а |
|
|
|
|
|
|
Aug 26 2008, 08:40 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Аз ще съм един от тези на който ще му липсва.Няма значения,че имаше и серйи които не ми харесаха. Като се огледам,маи не остана нищо за гледане.По едно време и Стар Трек,Андромеда,Боина звезда,Старгеит СГ-1,Атлантис,а сега какво остава като спрат всичко.За новия сериал ще почакаме дълго. какво да направя,че не харесвам съпунки от типа на Дързост и красота и Фукнал от панделата(Да не се засягат тези които ги следят,нищо лично) Малко смях ми остана с Еврика и Герои,но не стигат,трябв ада са повечко от този жанр Така че,мисълта ми беше съвсем друга ,но се поотклоних малко от нея.От Атлантиса има още какво да се развие,но сценаристите явно са решили,че ще може да ни разеснят загадките от СГ-1 и Атлантис в новия ,дълго очакван,сериал.Да се надяваме,че ще е така Точно по тази причина и на мен ще ми липсва. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Aug 26 2008, 10:46 AM
Коментар
|
|
|
Atlantis има да върви още до края на годината и после ще изкараме няколко месеца без старгейт какво да се направи.Ама не мисля че атлантис филма ще има успеха на SG-1 филмите.Все пак SG-1 го спряха в момент в който беше на върха и всички искат още от него,докато атлантис започна да изтъпява и в един момент се оказа че го гледам само защото съм фен на старгейт сериалите и не върви да изпусна дори 1 епизод.
|
|
|
|
|
|
|
Aug 26 2008, 09:13 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 18-January 07 Потребител No.: 1 496 Статус: Офлайн |
Незнам пак на вас ко толкова ви става скучно?? Сериала си е много добър! Винаги съм го предпочитал пред СГ-1 ( мое мнение). Много добри епизоди са даже вии какво искате само битки с призраци еми от битки с призраци идват гоолеми последици и сериала ще трябва да сварши бързо.. Затова като гледам хората дават почивка от "Битки с призраци" .
|
|
|
|
|
|
|
Aug 26 2008, 09:18 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 7-May 08 Потребител No.: 69 881 Статус: Офлайн |
няма да е лошо да добавят тук таме някоя битка
|
|
|
|
|
|
|
Aug 26 2008, 11:08 PM
Коментар
|
|
|
Винаги съм го предпочитал пред СГ-1 ( мое мнение). Атлантиса не може да стъпи на малкия пръст на SG-1.Само ефектите му са по-добри но по всички останали елементи куца.Беше ми интересно до 3-4 сезон но сега като започнаха тъпите серии започнах и аз да правя сравнения и...Даже оня ден прегледах пак някои по-интересни серии на SG-1, и след това излезе атлантис епизода с болестта на Родни и просто това преля чашата. Този коментар е бил редактиран от maildl на Aug 26 2008, 11:11 PM |
|
|
|
|
|
|
Aug 27 2008, 09:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 8-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 7 570 Статус: Офлайн |
Започвам от тук : The Daedalus Variations ... Страхотен епизод! Остави толкова много пролуки за бъдещи мешаници от тип : непознати враждебни раси, времеви отклонения и срещи с други екипи на SGA или части от тях (както и в миналия сезон), апокалипсис тип свръхтемператури и унищожаване на планетата, и т.н. ... Завършвам тук : Жалко за по-големите финансови възможности откъм ефектите на SGA ... SG1 предложи доста повече смисъл, интрига и очакване отколкото трябващия да го последва по слава Атлантис .... или може би достигане на какъвто и да е финал, с мисълта, че всеки SG фен ще го изгледа, и да се стигне до ексклузивния 3ТИ сериЯл!! P.S. I hope so, Universe will rock ! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 15th September 2026 - 04:03 PM |