subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 10 2008, 05:10 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 53 Регистриран: 9-January 07 Град: Варна Потребител No.: 346 Статус: Офлайн |
няма смисъл да чоплите толкова все пак е филм Този коментар е бил редактиран от siluza на Jul 10 2008, 05:11 AM |
|
|
|
|
|
|
Jul 10 2008, 06:19 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
да ве знаем ама забавно да е !! нали е за дискусии тука ! п.п ам нещо нов за Универса !? |
|
|
|
|
|
|
Jul 10 2008, 06:53 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 10 2008, 05:16 PM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Въпреки всички малки недостатъци и някои пораждащи въпроси моменти от сценария, на мен този филм ми хареса повече от Кивота. Отново благодаря на Асен за чудесния превод Защото почти всички бяха заедно, всички, заради които гледах преди около три години, за 4-5 месеца, 8 сезона на СГ-1 и първия сезон на Атлантида. Благодарение на чудесните преводи на Stargate Team, да не ги изброявам, всички ги познавате. След него, още същата вечер в неделя, изгледах и първия филм: Stargate (1994), страхотен отвсякъде. И отново извадих чантичката с всички дискове, с всички епизоди. Само малко да се поосвободя и отново ще се впусна в това невероятно чудо: Старгейт. Отново, защото леките драскотини не се виждат по прекрасната фасада на тези невероятни сериали и филми, които ме захласват в някакъв друг свят. |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Jul 10 2008, 05:58 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
След него, още същата вечер в неделя, изгледах и първия филм: Stargate (1994), страхотен отвсякъде. И отново извадих чантичката с всички дискове, с всички епизоди. Само малко да се поосвободя и отново ще се впусна в това невероятно чудо: Старгейт. Отново, защото леките драскотини не се виждат по прекрасната фасада на тези невероятни сериали и филми, които ме захласват в някакъв друг свят. Така е, м*мка му! За мен първите сезони са най-добри - и на СГ-1 и на Атлантида. Първият филм е разкошен, след това в персоналната ми класацията е Кънтиниума и накрая Кивота. Някак си не можах да възприема присърце орасайските и репликаторски глупости и грозничният Бен. А несъвършенствата, които приемаме за недоизкусуряване в сценарииите може и да са нарочно направени с цел да дадат началото на нов епизод/сериал/комикс... Обаче си признайте, че ако всичко ви беше ясно и нямаше какво да човъркате, нямаше да ви е толкова интересно. П.С. И пак не разбрахме къде са "00" в пирамидите. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jul 10 2008, 07:01 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 51 Регистриран: 29-January 07 Град: Пловдив, уе майна :P Потребител No.: 3 781 Статус: Офлайн Моят блог |
Аааа аз разбрах |
|
|
|
|
|
Jul 10 2008, 09:19 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
След него, още същата вечер в неделя, изгледах и първия филм: Stargate (1994), страхотен отвсякъде. И отново извадих чантичката с всички дискове, с всички епизоди. Само малко да се поосвободя и отново ще се впусна в това невероятно чудо: Старгейт. Отново, защото леките драскотини не се виждат по прекрасната фасада на тези невероятни сериали и филми, които ме захласват в някакъв друг свят. Йонче, ще учредяваш май клуб на анонимните Старгейт маниаци... p.s. let me in, let me in... |
|
|
|
|
|
Jul 10 2008, 09:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 8-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 320 Статус: Офлайн |
Чета си,чета си и нещо пак ми се гледа СГ-1,абе да взема аз да започна пак от първи сезон,за 5 или 6 път и пак ще ми е интересен |
|
|
|
|
|
Jul 11 2008, 04:03 PM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Йонче, ще учредяваш май клуб на анонимните Старгейт маниаци... p.s. let me in, let me in... Оооо, да. С удоволствие. Казвам се Йонка и съм Старгейт маниак от 19 юли 2003 г., или 1819 дни. Тогава изтеглих първия филм. Добре дошли в клуба! ![]() ![]() Линкче за емотиконки и аватарчета |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Jul 11 2008, 07:14 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 15-January 07 Град: Русе Потребител No.: 1 110 Статус: Офлайн |
Може, ли и аз да се запиша? Казвам се Ицо и не помня кога точно гледах първия епизод на серияла но помня че ги изгледах може би 7-8 сезона на един дъх.Беше страхотно изживяване!А,забравих аз съм Stargate маниак!!! |
|
|
|
|
|
|
Jul 11 2008, 09:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Бях гледал филма преди доста години и много ми беше харесал... един ден гледам по Pro7 пускат сериал старгейт и си викам тва пък що за простотия ще е, гледам началото - некъв грамаден негър се размотава насам натам с един жезъл и си викам тва пък е просто ужасно и го зае* та дойде онзи повратен в моя живот момент в който за първи път по нова тв пуснаха първият сезон - беше през 2005-та ако не се лъжа и си казах абе я дай пак да видя за какво беше това (беше ми много скучно) и... ами почна едно ненормално теглене на серии от полските хъбове, влачене на епизоди от финландските, гледане на по 3-4 серии на вечер... после открих тракерите и сезоните заваляха един след друг... после дойде нетърпеливото чакане да излязат сериите на текущия сезон... та мисълта ми е - за бога хора внимаваите този сериал пристрастява |
|
|
|
|
|
|
Jul 12 2008, 08:10 AM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jul 12 2008, 10:51 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
Помощ, помогнете ми да си сваля SGA четвърти сезон, но HD, както и буквичките Този коментар е бил редактиран от vidon на Jul 12 2008, 10:52 AM |
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Jul 12 2008, 01:37 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
След филма нещо се зарибих да гледам пак SG1...Естествено основната сюжетна линия я знам,но съм го гледал толкова отдавна че има хиляди малки неща които тогава не съм забелязъл или просто не помня.Така че мисля да го изгледам пак |
|
|
|
|
|
|
Jul 12 2008, 07:40 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 34 Регистриран: 11-March 08 Град: България Потребител No.: 64 616 Статус: Офлайн |
Артиста Дон Дейвис, който играе като Генерал Хамънд от Старгейт почина на 29 Юни тази година .
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 15th September 2026 - 06:18 AM |