subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 2 2008, 02:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 53 Регистриран: 9-January 07 Град: Варна Потребител No.: 346 Статус: Офлайн |
сега и ако Инсеин или Вавилон, можеби да се захване с надписите |
|
|
|
|
|
|
Jul 2 2008, 06:21 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
сега и ако Инсеин или Вавилон, можеби да се захване с надписите Ами да се чувстват по(д)канени и двамата. До Коледа много време...ше чакам.... Този коментар е бил редактиран от KaSmeT4e на Jul 2 2008, 09:04 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jul 2 2008, 07:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 51 Регистриран: 29-January 07 Град: Пловдив, уе майна :P Потребител No.: 3 781 Статус: Офлайн Моят блог |
Филма е уникат самоче има едно нещо което ме смути... Гледайте филма, след тва кликайте тука...Отвори! Начи, нали Мичъл отрепа Ба'ал в алтернативната времева линия... Как Ба'ал остава жив за да се стигне до екзекуцията му... |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 2 2008, 07:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 773 Статус: Офлайн |
Филма е хубав.Гледам че пише ДВД рип значи това си е напълно официалния филм и няма нищо орязано ?
|
|
|
|
|
|
Jul 2 2008, 08:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 69 Регистриран: 17-January 07 Град: БУРГАС Потребител No.: 1 327 Статус: Офлайн |
Филма е уникат самоче има едно нещо което ме смути... Гледайте филма, след тва кликайте тука...Отвори! Начи, нали Мичъл отрепа Ба'ал в алтернативната времева линия... Как Ба'ал остава жив за да се стигне до екзекуцията му... Това наистина е интересен въпрос, който заслужава да получи отговор. Този коментар е бил редактиран от gospodarq на Jul 2 2008, 08:17 PM |
|
|
|
|
|
|
Jul 2 2008, 08:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Филма е уникат самоче има едно нещо което ме смути... Гледайте филма, след тва кликайте тука...Отвори! Начи, нали Мичъл отрепа Ба'ал в алтернативната времева линия... Как Ба'ал остава жив за да се стигне до екзекуцията му... Не четете преди да гледате филмаОтвори! Ба'ал в началото на филма, преди екзекуцията, ги предупреди, че има още един клонинг. Този, който унищожи кораба в 1939 г., е този клонинг. Него уби Мичъл. Е, накрая беше наистина последният Ба'ал. Филмът е много добър. |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Jul 2 2008, 09:37 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Умряла била темата... я, какъв активизъм |
|
|
|
|
|
Jul 2 2008, 10:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 16-January 07 Град: София Потребител No.: 1 202 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Потребител: НОВАК, но по скоро ПРОСТАК
|
|
|
|
|
Jul 2 2008, 11:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 29 Регистриран: 1-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 5 145 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ "...и слонът казал на голият мъж:
-А ти как дишаш с това?" |
|
|
|
|
Jul 3 2008, 12:03 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 9 Регистриран: 22-December 06 Град: София Потребител No.: 48 Статус: Офлайн |
За Континуум : Бре интерсно ми е , Картър, Джаксън и Мичъл единствени успяха да се доберат до гейта на планетата на Ток'Ра. След което се върнаха в различна Земя, от тази която знаят, благодарение на пакостите на Баал. Обаче един въпрос. И тримата са от нашето си време, Картър и Джаксън умират, Мичъл си остава в 39-та година с дядо си. Как тогава присъстваха на церемонията по извличане на Гоаулда от Баал на края? Разбирам да бяха умрели двойниците им в паралелната земя.... странна работа. Този коментар е бил редактиран от ssg на Jul 3 2008, 12:04 AM |
|
|
|
|
|
|
Jul 3 2008, 12:54 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 16-January 07 Град: София Потребител No.: 1 202 Статус: Офлайн |
Цитат За Континуум : Бре интерсно ми е , Картър, Джаксън и Мичъл единствени успяха да се доберат до гейта на планетата на Ток'Ра. След което се върнаха в различна Земя, от тази която знаят, благодарение на пакостите на Баал. Обаче един въпрос. И тримата са от нашето си време, Картър и Джаксън умират, Мичъл си остава в 39-та година с дядо си. Как тогава присъстваха на церемонията по извличане на Гоаулда от Баал на края? Разбирам да бяха умрели двойниците им в паралелната земя.... странна работа. И аз нещо не схванах. Ще го гледам отново. Междувременно, ако има някой разбрал ситуацията, може да сподели. |
|
------------------------------------ Потребител: НОВАК, но по скоро ПРОСТАК
|
|
|
|
|
Jul 3 2008, 06:50 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Jul 3 2008, 11:25 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Не знам, но нещо филмчето изобщо не ми хареса.
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Jul 3 2008, 11:35 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 51 Регистриран: 29-January 07 Град: Пловдив, уе майна :P Потребител No.: 3 781 Статус: Офлайн Моят блог |
Не са изпипали според мен цялата история... има пропуски... очаквах нещо повече.... както и да е ---> Едни от най-добрите роли и сцени на Дон Дейвис... |
|
|
|
|
|
Jul 3 2008, 06:12 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 417 Статус: Офлайн |
За Континуум : Бре интерсно ми е , Картър, Джаксън и Мичъл единствени успяха да се доберат до гейта на планетата на Ток'Ра. След което се върнаха в различна Земя, от тази която знаят, благодарение на пакостите на Баал. Обаче един въпрос. И тримата са от нашето си време, Картър и Джаксън умират, Мичъл си остава в 39-та година с дядо си. Как тогава присъстваха на церемонията по извличане на Гоаулда от Баал на края? Разбирам да бяха умрели двойниците им в паралелната земя.... странна работа. Не цъкайте ако не сте гледали филмаОтвори! Значи на практика след като е мъртъв и предпоследния клонинг събитията се нормализират и си гледат екзекуцията на последния. На практика те не са ходили никъде Този коментар е бил редактиран от DarkKnight на Jul 3 2008, 06:13 PM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 15th September 2026 - 06:03 AM |