subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 9 2008, 02:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 417 Статус: Офлайн |
има само едно нещо което искам да кажа. как може за този сериал да има само един преводач. предполагам, че Insaneboy не е въздесъщ и всеможещ. Няма ли някой друг който да му помогне. предполагам, че учи много и няма време за субтитри. искате да ми кажете, че нито един добър преводач но може да вземе и да преведе субтитрите, че само Insaneboy е нашата надежда. И ако на Insaneboy не му се превежда или не може да ги преведе(ако има някаква много неотложна работа) да каже, за да ги вземе някой друг. Не го караме на сила да превежда, просто той е най-добрият преводач за мене и на всеки човек му трябва почивка. P.S. Не съм обидил никой с този коментар, просто изказвам недоволството си, че има само един преводач за този сериал. P.S. А ако съм обидил някой да ми пише на ЛС ще му се извиня. Който и друг превовач да го хване няма да е същото, защото имената и термините могат да се напишат по различен начин и често се получават бозички |
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 06:04 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 28-May 07 Град: Mezdra ;) Потребител No.: 31 832 Статус: Офлайн |
Някой може ли да качи английските субтитри? Ако Инсейн не се включи този път ( а много се надявам да го направи А относно имената и термините всеки или почти, който е гледал филма ги е запомнил- а и това не е чак такъв проблем, нали |
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 08:45 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Цъкни за спойлерОтвори! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 9 2008, 09:02 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
Цъкни за спойлерОтвори! Тъжната новина може и да е весела - това ми дава надежда за шести сезон. |
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Feb 9 2008, 10:51 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
...
Този коментар е бил редактиран от KaSmeT4e на Mar 30 2008, 04:04 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Feb 9 2008, 11:49 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Днес по AXN -sci fi засякох SG-1 и забелязах нещо интересно. Да видим някои от вас може ли да каже кои играе в ролята на Ърнест годеникът на Катрин в откъсите от 1945 когато е успял да активира сам врата и минал през нея. Без да гледате серията отново само по спомени.
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Feb 9 2008, 11:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Здравей Късметче |
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2008, 12:00 AM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 51 Регистриран: 5-February 07 Потребител No.: 6 176 Статус: Офлайн |
Дааа Ърнест е д-р Бекет : неразбирам как може да използват едни и същи хора и за двата сериала? При положение че се развиват успоредно. сега чакаме релиза без реклами от SkyOne |
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2008, 12:04 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Дааа Ърнест е д-р Бекет : неразбирам как може да използват едни и същи хора и за двата сериала? При положение че се развиват успоредно. сега чакаме релиза без реклами от SkyOne Чекаме какво друго да правим. Между другото има още една актриса използвана в SG-1 преди да се появи в Атлантис. ( голям жокер - ролята и първоначално беше играна от друга в SG-1 после в Атлантис е тази която се е показвала в SG-1 ) |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Feb 10 2008, 12:12 AM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 51 Регистриран: 5-February 07 Потребител No.: 6 176 Статус: Офлайн |
всъщност съм засичал няколко човека не само тези двама!: ) Еми чакаме аз само тези релийзи си тегля. Голяма разлика е без Рекламите. |
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2008, 02:57 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 9-January 07 Град: От Плевен До София и обратно Потребител No.: 339 Статус: Офлайн |
страхотен сериал и всичко което Инсане направи за него и нас ....нямам думи
|
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2008, 12:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Feb 10 2008, 12:49 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Feb 10 2008, 12:53 PM
Коментар
|
|
|
Както ако не се лъжа и бащата на Джинто от първите епизоди на Атлантида . П.С. Някой знае ли от тук на натам дали въобще ще продължават с преводите или не? ![]() Тук може да видите треилър на Midway Мога да ви дам тези суб: дано да са ви полезни преводите не са мой. Имам само няколко поправки на места. Този коментар е бил редактиран от kosiobg на Feb 10 2008, 09:29 PM
Прикачени файлове
Stargate.Atlantis.S04E14.Harmony.HDTV.iNT.XviD_D734.rar ( 19.41k )
Брой сваляния: 4
Stargate.Atlantis.S04E15.Outcast.HDTV.XviD_D734.rar ( 17.82k )
Брой сваляния: 11 |
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2008, 08:16 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 25-January 07 Град: burgas Потребител No.: 3 084 Статус: Офлайн |
dionysuss е пуснал субтитри може да не са перфектни но все пак е нещо http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=15617 Този коментар е бил редактиран от sto_ на Feb 10 2008, 09:01 PM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 15th September 2026 - 12:02 AM |