subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 13 2007, 05:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Oct 13 2007, 06:20 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 068 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
При мен се върти насекъде, сигурно пак съм трезвен - не съм стабилизирал погледа още. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Oct 13 2007, 06:38 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
При мен се върти навсякъде. Пробвайте с дадените примери, за да видите накъде ще се върти. Например мислите за бъдещето, след което посмятайте малко на ум |
|
|
|
|
|
|
Oct 13 2007, 06:40 PM
Коментар
|
|
![]() Stranger in a Strange Land ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 466 Регистриран: 22-December 06 Град: Н Потребител No.: 22 Статус: Офлайн |
С известна концентрация можеш да я завъртиш накъдето поискаш.
|
|
------------------------------------ "На човек му трябват две години, за да се научи да говори и 60, за да се научи да мълчи." японска поговорка |
|
|
|
|
Oct 13 2007, 07:01 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 068 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Колко известна? 43° Този коментар е бил редактиран от tato на Oct 13 2007, 07:02 PM |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Oct 13 2007, 07:08 PM
Коментар
|
|
![]() Stranger in a Strange Land ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 466 Регистриран: 22-December 06 Град: Н Потребител No.: 22 Статус: Офлайн |
Минимум |
|
------------------------------------ "На човек му трябват две години, за да се научи да говори и 60, за да се научи да мълчи." японска поговорка |
|
|
|
|
Oct 13 2007, 07:31 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Oct 14 2007, 12:32 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Аз да кажа, че съм пиян пък квото е
|
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Oct 14 2007, 11:46 AM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
Това е верно, бре. Като се загледаш в нея и мислиш за нещо и както се върти обратно, така почва да се върти по часовниковата. Много интересно, ама много. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 14 2007, 12:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 14 2007, 03:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Аз явно съм много зле. Изобщо не мога да го видя да се върти в двете посоки. Върти ми се все по часовника (или наляво). Хич ми я няма концентрацията |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 14 2007, 03:31 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Аз явно съм много зле. Изобщо не мога да го видя да се върти в двете посоки. Върти ми се все по часовника (или наляво). Хич ми я няма концентрацията Мисли за математика (сметки, това-онова) или за бъдещето (какво ще правиш следващата седмица) без да го гледаш, след време ще се промени |
|
|
|
|
|
|
Oct 14 2007, 03:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 46 Регистриран: 30-September 07 Град: Бургас Потребител No.: 45 187 Статус: Офлайн |
Най-лесно е като закриете горната част на тялото (ръцете много объркват). Гледайки само краката е много по-лесно да си я връткате както си искате.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 14 2007, 04:19 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Мисли за математика (сметки, това-онова) или за бъдещето (какво ще правиш следващата седмица) без да го гледаш, след време ще се промени Ами аз точно това направих уж предишния път (но я гледах). Сега пак не стана (не че учудвам особено), но пък като гледах само краката, както пише MOI.bs и наистина взе да се върти навсякъде. Този коментар е бил редактиран от Alt_CX на Oct 14 2007, 04:22 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 14 2007, 04:29 PM
Коментар
|
|
Оставете момичето на мира, по цел ден го връткате! |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 28th April 2026 - 07:41 AM |