subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 148 Регистриран: 30-July 08 Град: Киото Потребител No.: 74 560 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Jiro Dreams of Sushi
![]() ![]() Жанр: Азиатски, Документален Година: 2011 Държава: Япония Времетраене: 81 минути Резюме: Документален филм за 85 годишният майстор готвач на суши Джиро Оно, бизнесът му в "мазето" на една офис сграда в Токио и взаимоотношенията му с големия му син, който ще наследи професията на баща си. Издания: Jiro Dreams of Sushi DVDRip, Jiro.Dreams.of.Sushi.2011.BRRip.XviD-LYCAN Прогрес: 100% СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от androx на Apr 15 2013, 08:12 PM |
------------------------------------ Гугъл преводач... форевър!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
Филмът наистина ме заинтригува, ще се гледа! Предварително благодаря! ![]() |
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 148 Регистриран: 30-July 08 Град: Киото Потребител No.: 74 560 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Ако някой има време и желание, бих помолил за синхронизация субтитрите с Jiro.Dreams.Of.Sushi.2011.720p.BluRay.x264-HDChina [PublicHD] защото просто компютъра ми спира, когато се пробвам да отворя толкова голямо видео. |
------------------------------------ Гугъл преводач... форевър!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 08:46 PM |