subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
THE EXPENDABLES 2 НЕПОБЕДИМИТЕ 2
Този коментар е бил редактиран от tato на Oct 2 2012, 10:08 AM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
34 потребител/и са ви благодарили : jtel, galeff, WIGGER, someonenew, Boristraikov, grezdei, DarkViper, rokonet, dimi123, Iorty, Pycokocka, ZIL, giulfia, Asiat, Stelcho, motleycrue, fakelini, godzillata, JoroNikolov, kalooo, tcyri, viper*, SLR, foxbg, oziris811, JediAndrey, kalinalg60, firemam, kia1964, Son4eto83, Waves1979, goranovab, Уди, Посейдон There has/have been 34 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
На тигренце? ![]() |
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
Машинка си, няма спор! Мерси, аз така и така мисля да го гледам на TS (както гледах и предишния) ![]() |
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 22-December 07 Град: plovdiv Потребител No.: 55 110 Статус: Офлайн ![]() |
хайде тато ти си сега на ред
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 8-August 09 Град: Лутугин Потребител No.: 97 598 Статус: Офлайн ![]() |
От днес има английски субтитри. Погледни ги ако искаш може да ти помогнат, ако стават. ![]() Успех с превода. Чакам с нетърпение. |
------------------------------------ Oziris811
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Диалогът е очаквано елементарен, Стейтъм и Сталоун очаквано фъфлят. Ще се постарая да не го бавя. Филмът е по-забавен от първата част. |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 12-November 07 Град: ВИДИН Потребител No.: 50 957 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 16-July 07 Град: Jurassic Park Потребител No.: 37 265 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ What goes around, comes around...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моля, при нужда от синхронизации пишете тук. Бих искал да направя още една редакция, при излизането на по-читав рилийз. Благодаря ви! Ако засечете грешки, каквите несъмнено съм допуснал, моля, пишете ми ЛС. Благодаря! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-August 12 Град: sofia Потребител No.: 130 533 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитрите и филма са страхотни.Благодарности на преводача ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма да синхронизирам за R6 изданието, ще чакам някое с адекватен фреймрейт и аудио. Ако някой има желание, моля. Този коментар е бил редактиран от tato на Sep 13 2012, 11:22 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Човекът-група =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 2-August 08 Град: Плевен Потребител No.: 74 735 Статус: Офлайн ![]() |
Изтеглих R6-цата, но още с отваряне на папката ми дава някаква runtime-error и рестартира windows explorer, кой знае какво скапано копие е. Ако още някой се е сблъсквал с подобен проблем, да пише.
|
------------------------------------ Нямаш ли си свой човек, загубен си, мой човек!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd August 2025 - 10:01 AM |