subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 11-December 08 Потребител No.: 83 387 Статус: Офлайн ![]() |
The-Slugi ВЕЛИКАН. За пореден път ни зарадва с уникални субтитри.Този сезон за мен беше най - интересният който съм гледал и това е заради Ръсел.Този човек направо ги разби ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Тъпичък епизод... Не ми хареса. Липсата на още едно изпитание също е доста дразнеща, дано от този епизод се поправят! Сюри и Аманда вече не мога да ги гледам! Дано бъдат изгонени по-скоро! |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 690 Статус: Офлайн ![]() |
Вечерта след изгонването на Стеф, доказа че на Джеймс третия сезон не му влияе добре. Очаквах в началото той, Колби, Том и Рупърт да влезнат в съюз, но уви. Според мен ако "Героите" загубят играта за имунитет ще изгонят някой измежду Колби и Том, освен двамата нарочени не се обединят с някоя феминистка от гласувалите против Шугър и Стефани. Честно казано ми писна да зяпам мазната негърка Сюри и Аманда, и с кеф бих си повторил изгасването на факлата им. Оставаше и Ози да беше залепен към Героите . ![]() "Злодеите" нещо скачат срешу Ръсел за мое съжаление и точно "Бостън" Роб, към който ми клонят симпатиите, в това племе съм с две ръце Парвати да си замине възможно най-скоро, абсолютно безличен играч. Този коментар е бил редактиран от madden на Mar 3 2010, 03:53 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 54 Регистриран: 11-August 09 Град: Велико Търново Потребител No.: 97 680 Статус: Офлайн ![]() |
Ако ще правят нов сезон all-stars след време, играчи като Сири, Аманда и Парвати нямат място там. 3 пъти им стига. Има и много други играчи, какво се хващат в тия. В следващия епизод иначе ще е интересно кой ще намери идола в лагера на героите. Ако това са малцинството Колби или Том положението ще им се подобри. Чудно ми е дали Ръсел ще е отново този, който ще намери идола при злодеите. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() .: Outcast :. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 835 Регистриран: 30-January 07 Град: Upload Form / English Section Потребител No.: 4 456 Статус: Офлайн ![]() |
Survivor.S20E04.Tonight.We.Make.Our.Move.HDTV.XviD-FQM
Този коментар е бил редактиран от yvetted на Mar 5 2012, 07:04 PM |
------------------------------------ The Queue Цитат(WizardBGR) Таймингът е от субтитрите на Addic7ed, а те рядко имат проблеми. Цитат We don't understand the universe They're just now starting to think that Inside every black hole is another universe Wrap your fucking head around that We have no fucking idea |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 7-December 09 Потребител No.: 103 435 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитри за 18 сезон ще има ли ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 690 Статус: Офлайн ![]() |
Евала на Джей Ти, обърна играта при "Героите" заедно с Том!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 4-March 10 Потребител No.: 107 802 Статус: Офлайн ![]() |
Този сезон е определно по-интересен... ![]() |
------------------------------------ Хората се грижат предимно за телата си. Защо? Защото душата мълчи!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 32 Регистриран: 25-October 08 Потребител No.: 79 839 Статус: Офлайн ![]() |
JT на два пъти е ключовия вот и няма да се учудя ако скоро и той изхвърчи от играта. Иначе при лошковците ако го няма Boston Rob трудно ще вземат игра. Досега във всичките игри ги командва и явно успява да го прави добре. Russel май ще е следващея, който ще изгори, след като не спира да търси идола. Чакаме следващото епизодче ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 54 Регистриран: 11-August 09 Град: Велико Търново Потребител No.: 97 680 Статус: Офлайн ![]() |
Радвам се, че Сири си замина. Само не разбирам защо не гласуваха срещу Аманда като Сири винаги могат да я изгонят, тя е слаба физически. Иначе любопитното е, че злодеите се отказаха дружно да търсят за идола, а героите яростно се впуснаха в търсене ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 29-September 08 Потребител No.: 78 347 Статус: Офлайн ![]() |
Искам да ви питам нещо, защо в Survivor S19 E10 субтитрите не вървят заедно с картината, има разминаване, само при мен ли е така и как да го оправя проблема? Моля ви за спешен отговор, защото в момента го гледам и ми е страшно интересно. Предварително благодаря!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 7-December 09 Потребител No.: 103 435 Статус: Офлайн ![]() |
Ами с KMPlayer може да ги синхронираш
Този коментар е бил редактиран от chark на Mar 6 2010, 02:40 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 29-September 08 Потребител No.: 78 347 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Много интересн епизод! Хареса ми! Много ме радва това, че свинята майка си отиде - винаги адски много ме е дразнела! Не мисля, че Ръсел ще си замине скоро. Все ще измисли нещо. |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 6-March 10 Потребител No.: 107 883 Статус: Офлайн ![]() |
Дали ще е много нагло, ако попитам ще има ли субтитри на български на сезон 20?
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th September 2025 - 11:12 PM |