subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 19 2009, 06:03 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
Вероятно една от причините да харесвам БСГ е, че не е типичен "тийн сай фай" сериал, при който във всеки епизод се повтаря схемата "нашите герои дойдоха, видяха и... аха да ги убият, обаче победиха". В голяма степен се разчиташе на силна актьорска игра и създаване на плътни, реални образи на героите. Но и мен по едно време взе да ме дразни мудността - от 3 сезон нататък биха могли да сбият сериите "две или три в една". И то без да пострада психологическата достоверност, а динамиката само щеше да бъде в плюс. Засега SGU успява да ме държи в напрежение, според мен малко е рано да сме разочаровани. Да видим нататък дали ще постигнат баланс между "екшън" и "психология". подкрепям напълно !! вярно, е че новия сериал представя една нова и малко странна за нас феновете на старгейт /или старгей вече незнам |
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2009, 06:20 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 43 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 540 Статус: Офлайн |
Абе да, но аз едвам не заспивам докато го гледам. Никаква динамика. Никакво развитие. Добре, че изгасна тока, защото иначе бях заспал. От 45 мин. епизод 10 мин. някакъв се обясняваше в любов на бившата си на Земята, 10 мин. някакъв крещеше като луд, 15мин. някакъв снимаше екипажа и се сваляше с някаква и 10 мин. беше времето през, което се раздрусаха и показаха онази совалка. И добре, че се насочиха към слънцето, за да настръхна малко и да ми се върнат надеждите за този сериал. До тук е като "Дързост и красота" - 15 човека пред еднотипен декор, само дето тук декора не е къща, а е космически кораб. Чудя се дали да не си изтегля сериите на БСГ да ги догледам? Само дето ен помня докъде съм стигнал. |
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2009, 06:42 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
ами ти си знаеш !!! дай му малко време, ако не ти допадне гледаи си какво изкаш
|
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2009, 07:11 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Ако не си догледал БСГ, ти препоръчвам да го направиш, защото свършва невероятно, а след това изгледай и The Plan.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2009, 07:25 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
До тук е като "Дързост и красота" - 15 човека пред еднотипен декор, само дето тук декора не е къща, а е космически кораб. Евалата! Аз съм разочарована, явно защото предпочитам "тийн сай фай", а междуличностните отношения наяве са ми достатъчни, за да се тормозя с тях и на кино. Преводът на Stone е чудесен и явно ще е главната причина, за да продължа да гледам вселенската сага. Засега... |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 19 2009, 07:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн |
Какво трябва да означава "тийн сай фай"? И кое е "адълт сай фай"? Защото до тука освен с преиграване на 80% от актьорите и изключително постен диалог с друго не впечатлява. Няма я хумористичната жила която внасяше РДА подсилена от зубърския персонаж на Шанкс. Няма битки, пардон няма никаква динамика. Тея панорамните космически глупости ако ги броите за сай фай... оставам без думи просто. п.п. тоя дебелия дето го набедиха за гений така ме дразни че няма на къде |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 19 2009, 08:04 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
Баси, как може да няма ДВД-та с български субтитри на СГ-1 и Атлантида по тракерите |
|
|
|
|
|
Oct 19 2009, 08:06 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Виж на предната страница, там е обяснено. Google: Universe!!! Няя ДД-та щот има озвучени, благодарение на Никра. Този коментар е бил редактиран от QeTeSh на Oct 19 2009, 08:09 PM |
|
|
|
|
|
Oct 19 2009, 08:12 PM
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн |
QeTeSh, аз се постарах малко със синкването и редакцията тук таме в 5-ти сезон на SGA, но да ти кажа - буквите на Insaneboy бяха песен, другаде имаше зор Този коментар е бил редактиран от qsatis на Oct 19 2009, 08:31 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 19 2009, 08:33 PM
Коментар
|
|
|
Какво трябва да означава "тийн сай фай"? И кое е "адълт сай фай"? Защото до тука освен с преиграване на 80% от актьорите и изключително постен диалог с друго не впечатлява. Няма я хумористичната жила която внасяше РДА подсилена от зубърския персонаж на Шанкс. Няма битки, пардон няма никаква динамика. Тея панорамните космически глупости ако ги броите за сай фай... оставам без думи просто. п.п. тоя дебелия дето го набедиха за гений така ме дразни че няма на къде мдаааааа РДА определено липсва, няма друг като него !!! ами аз лично на СГУ повече от 2 сезона не му давам защото, са избрали много странна посока на развитие на сериала!!! неможе да скочиш изведнъж от "тиин фай" каквото и да значи това на сериозни задълбочени междуличности отношения филми-сериали, а дано са намерили баланса м/у чара на Старгейт за всеки му различно, и сериозността на БСГ |
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2009, 08:36 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
Кво има бе - некви нещастни рипчета на два-три сезона. Никра да ги почва |
|
|
|
|
|
Oct 19 2009, 08:38 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог |
Не е "Дързост и Красота", а е театрална адаптация на Биг Брадър - всички се изреждат да си споделят пред една камера. |
|
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
|
Oct 19 2009, 09:08 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 731 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Актьорската игра определено куца, тук съм абсолютно съгласен. И дума не може да става за сравнение с първите сезони на БСГ. Обаче все се надявам, че в следващите 1-2 епизода нещата ще се завържат здраво и... засега го чакам с интерес, де. И не само заради буквичките (голямо мерси за тях, Stone!). П.П. Ако някой се е засегнал на "тийн", да не се засяга. Така наричам лесно предвидими сериалчета с плоски образи и клишета, които изглеждат нови и неочаквани само за подрастваща аудитория. Абе приличат на латиноамериканските сапунки, но са уж сай фай. На моменти иначе любимите ни сериали заприличват на такива... особено като ги проточат безкрайно. Този коментар е бил редактиран от sty на Oct 19 2009, 09:10 PM |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Oct 19 2009, 09:11 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
А защо трябва този сериал да се сравнява с Галактика, по дяволите?! За мен и SG-1 и Атлантида са на абсолютно едно и също ниво. Абсолютно същото, но с различни актьори и различни лошковци. Явно затова ми допадат тези 4 епизода... |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Oct 19 2009, 09:33 PM
Коментар
|
|
QeTeSh, аз се постарах малко със синкването и редакцията тук таме в 5-ти сезон на SGA, но да ти кажа - буквите на Insaneboy бяха песен, другаде имаше зор На мен ли го казваш? Аз го изстрадах този сезон, като се фръцна орАнжавото. Видях, че се зае, за което благодаря. Едни недоизкусурени букви могат да убият желанието да гледаш нещо, а летвата беше височка. Сега ако от тук никой не се беше заел и трябваше да гледам със субтитрите на кремито и фен-а, и до четвърти епизод нямаше да стигна. The-Slugi ши ма извиниш но ти не беше фен на стария Старгейт, затова ти допада този, а и май си падаш по риалитата. sty, младежи - не четат, а се обиждат. |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 18th May 2026 - 03:07 PM |