subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 4 2007, 02:20 AM
Коментар
|
|
![]() HTC HD2 ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 95 Регистриран: 22-December 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 Статус: Офлайн |
Спрях да го гледам този сериал...
Този коментар е бил редактиран от ИванМатин на Mar 4 2007, 02:21 AM |
|
------------------------------------ *•.¸\`'•.¸\`'•.¸ ¸.•'´/¸.•'´/¸.•*
´/¸.•*`•.I Lø√ξ ¥øu¸.•*•.¸\` * •'´/¸.•'´/¸.•'´ `'•.¸\`'•.¸\`'•* |
|
|
|
|
Mar 4 2007, 03:19 AM
Коментар
|
|
![]() Чукча не читател, чукча писател! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 262 Регистриран: 11-January 07 Град: The south states, between two borders Потребител No.: 667 Статус: Офлайн |
Спрях да го гледам този сериал... Всеки си има право на мнение. Според сериалът е адски добре замислен, и въпреки падовете и възходите, е един от най-добрите появявали се досега. Въпреки, че действието се развива на този измислен остров, товае всъщност живота на всеки един от тези хора, живота на всеки от нас, който преминава някакси в срещи с различни хора, в най-различни случки, докато накрая дойде неизбежното... Това е сериалът, който живее всеки от нас. Enjoy it! Този коментар е бил редактиран от booker на Mar 4 2007, 03:20 AM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
| -= F o z z y =- |
Mar 4 2007, 08:59 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Novotni, хайде дай скрийншот от грешките на "твоя" SW. А също и настройките си. Ще се радвам да подискутираме. За съжаление, от поста ти лъха лично отношение, явно нещо те дразни. Избегни го, защото интелигентните хора, които ще го прочетат, просто няма да вземат думите ти насериозно. Теб също за в бъдеще. Готов съм да разисквам/обясня всяка от моите грешки в "твоя" SW. После може да обсъдим и някои от другите вариации на превода по темата с конкретния епизод, а? P.S. Крайната версия на субтитрите, които са и на сайта, беше изгледана от 3-ма души в мое присъствие. На домашен плейър и на LCD телевизор. Двама от тях са на възрастта на родителите ти. Никой не се оплака, че не е прочел, че не е разбрал или не е видял сцена от епизода. |
|
|
|
|
|
|
Mar 6 2007, 09:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 811 Статус: Офлайн |
Извън темата но ми хареса.Малко тестче на кой герой от сериала си приличате, готино е http://web.tickle.com/tests/lost/ Мен ми се падна "Сойер" |
|
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
|
Mar 7 2007, 11:51 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 7-March 07 Потребител No.: 16 554 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Mar 8 2007, 11:33 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Ох, отдъхнах си... Сериалът започва да мърда нанякъде, ура! Въпросът е накъде точно |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Mar 8 2007, 11:40 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 6-February 07 Град: Gabrovo Потребител No.: 6 454 Статус: Офлайн |
Оххх незнам...аз се ИЗГУБИХ вече в този сериал |
|
|
|
|
|
|
Mar 8 2007, 12:03 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Mar 8 2007, 03:03 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 22-February 07 Потребител No.: 12 595 Статус: Офлайн |
И аз мислех да спра да го гледам но 3 сезон си заслужава.Мен спецялно не дразни че малко бавно се развиват събитията. Малко?...Аз гедам сериала когато няма какво да правя...като се замисля-веднага щом излезне...и да ви кажа наистина не ме вълнува много...е понякога наистина е интересен... ПС:И аз приличам на Сойер Този коментар е бил редактиран от bron на Mar 8 2007, 03:04 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 8 2007, 03:46 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 69 Регистриран: 30-January 07 Град: SO SAY WE ALL Потребител No.: 3 976 Статус: Офлайн |
Извън темата но ми хареса.Малко тестче на кой герой от сериала си приличате, готино е http://web.tickle.com/tests/lost/ Мен ми се падна "Сойер" А на мен Charlie - хихихих |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() !!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! |
|
|
|
|
Mar 9 2007, 01:06 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 8-March 07 Потребител No.: 17 161 Статус: Офлайн |
Вярно е,че малко бавно се развива и започвам да се изнервям от чакане какво ново ще измислят и накъде ще извъртят нещата!На седмица по лъжичка!Ама пък,интересен сериал е!Ще чакам!
|
|
|
|
|
|
|
Mar 9 2007, 08:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 18-February 07 Град: Варна Потребител No.: 11 174 Статус: Офлайн |
Аз съм голям фен на сериала, но десета серия с колата определено ме издразни, а това ми се случва за първи път. Дванайста серия, обаче, докато я пусна и свърши. Показа ни някои неща, но и остави нови въпроси, а именно това прави този сериал уникален. За това винаги ще го гледам. П.П. Почти винаги на второ и трето гледане след време се вижда смисълът на много неща. Пробвайте. Този коментар е бил редактиран от the_best на Mar 9 2007, 08:20 PM |
|
------------------------------------ I will fear no evil
|
|
|
|
|
Mar 9 2007, 08:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 69 Регистриран: 30-January 07 Град: SO SAY WE ALL Потребител No.: 3 976 Статус: Офлайн |
Гледах новата серия - имаме развитие. Беше доста добра сравнение с някои други. Имаме нов персонаж в нея , битки и зривяване на сгради - кво друго се иска от един сериал |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() !!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! |
|
|
|
|
Mar 9 2007, 09:16 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 12-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 698 Статус: Офлайн |
Че сериалът е зарибаяващ - така е! Но пък на колко страни разтегнаха историята като цяло само ние, които гледаме епизод след епизод знаем. Само да не стане някой 5+ сезона, че ще му се изгуби първоначалния замисъл отвсякъде. Последните серии са интересни, карат те да гледаш с притаен дъх и дано леко - полеко развият историята до край и направят най-много още един - последен сезон. |
|
|
|
|
|
|
Mar 10 2007, 11:15 PM
Коментар
|
|
![]() Je suis génial ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 144 Регистриран: 7-January 07 Град: Русе, Европа Потребител No.: 255 Статус: Офлайн |
Това определно беше най-добрият епизод досега от трети сезон. Напомня ми малко за 02х14 One Of Them, където хванаха Хенри Гейл. И тогава пак беше флашбак на Саид. Когато видях пък коня се сетих за коня на Кейт. Макар да не беше същият, то поне донякъде обяснява, че онзи кон в епизода за Кейт е бил истински. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th November 2025 - 01:47 AM |