subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
Еми като се обади някой в чата, да се качи някакъв прогрес, преведеният филм/сериал, който е седял най-дълго време, се маха. ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Jan 30 2009, 11:31 AM |
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! Имам една идея която ми се струва добра. Това което показва % до къде са сериалите и филмите показва само за около 3, най-много 4 и другите над тях показват кои са готови. Аз си мисля, дали няма да е по-добре всички да показват до колко процента са, а когато станат готови да се махат от там и да идва друг, на тяхно място, който още не готов. А щом е изчезнал от таблицата значи вече е готов и ще може да се намери с търсачката. Аз понеже следя субтитрите за доста сериали и ми е малко неудобно да търся из всички теми. Благодаря за отделеното внимание! ![]() Понякога оттам се махат неща, за които преводачът е решил, че субтитрите няма да станат скоро, така че махането от таблицата на вече завършените субтитри не е вариант. Пък да не говорим, когато още не е започнат превод. ![]() |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 7-February 08 Потребител No.: 60 182 Статус: Офлайн ![]() |
Аха ясно. Аз мислех, че там се слагат само сериали по усмотрение на модераторите. Благодаря! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Има мод, който като пускаш тема ти сърчва дали има със същото заглавие, не знам от кога го има, ама аз чак сега го забелязах. Браво! |
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
от 100 години се каня да помоля за нещо и все забравям ![]() Да се увеличи размера на прозорчето, което е отваря като се цъкне бутона със смайлитата ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 370 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
ce4ko, готов си. ![]() |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
пирфекну ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Ако има възможност да се въведе правило единствено членовете на гилдията (майстори преводачи, напредващи преводачи и начинаещи преводачи) да могат да постват линкове към тракери. В момента, когато излезе нова серия, някои юзъри започват да се надпреварват и да спамят темите за субтитри с линкове към знайни и незнайни тракери.
Този коментар е бил редактиран от StratoBOB на Feb 21 2009, 10:52 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Ако има възможност да се въведе правило единствено членовете на гилдията (майстори преводачи, напредващи преводачи и начинаещи преводачи) да могат да постват линкове към тракери. В момента, когато излезе нова серия, някои юзъри започват да се надпреварват и да спамят темите за субтитри с линкове към знайни и незнайни тракери. Първо да не се пита за субтитри, сега да не дават линкове за тракери... Накрая ще остане само едно информационно табло. Динг донг "Нa пети коловоз излязоха новите субтитри за Lost." Динг донг "На седми глух очаквайте да пристигнат редактирани субтитри за Prison Break" или не знам си кой още знаен или незнаен сериал. Нали затова си има модератори в един форум. Стига с тия забрани. |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн ![]() |
Първо да не се пита за субтитри, сега да не дават линкове за тракери... Накрая ще остане само едно информационно табло. Динг донг "Нa пети коловоз излязоха новите субтитри за Lost." Динг донг "На седми глух очаквайте да пристигнат редактирани субтитри за Prison Break" или не знам си кой още знаен или незнаен сериал. Нали затова си има модератори в един форум. Стига с тия забрани. Според мен е адски дразнещо да влезеш във форума(да не говорим за RSS) и да видиш, че има нови мнения в теми, които те интересуват и следиш. А на практика какво се получава - безброй ненужни линкове, които всеки с достъп до интернет знае къде да намери... Всеки, наел се с превод, е достатъчно грамотен да си намери сам и сложи линкове към съответната серия или релийз. Все пак болшинството от потребителите ползват 3-4 тракера. Не мога да си представя, че лицето "Х" ще чака някой да му даде връзка, за да си свали любимия сериал. Отварям скоба: горното не би трябвало да важи за за малко известни и апокрифни неща, за които превеждащият или потребител е изявил молба за актуален линк. Разбира се, след това би трябвало да се актуализира първото мнение, а постовете да се трият. С други думи, подкрепям с две ръце идеята да се забранят постовете с линкове. Особено за сериалите. |
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Въобще не ме интересува дали преводача ще си направи тема за конкретния сериал или филм, веднага ще си я заключи и само ще си обновява процеса и накрая ще я премести в готови линкове. Интересно ми е какви мнения очакваш и следиш с нетърпение при положение, че в тези теми в момента малко или много има ограничение за писане и съответно по-голямата част от коментарите относно дадена творба стават в темите за дискусии, където определено ги няма линковете които толкова ви дразнят. Направо си ми е чуденка. Не защитавам никого, пет минути повече или по-малко цъкане не ми пречи. Наблюдавам, че превръщате мястото в поликлиника и се изкривява понятието "форум". Хем искате да няма "мъртви души", хем не им давате да пишат (по-скоро третирате като спам болшинството от мненията). Хубаво на един форум е, че можеш да си кажеш мнението по дадена тема. ![]() |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн ![]() |
И аз съм против линковете... по-точно със спама, защото тези линкове са един вид спам... И аз си изказах мнението ![]() |
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Знам че не е точно тука мястото, ама не мога да пратя ЛС на Stone ![]() Цитат Здравей, имам две въпросчета, не знам дали трябва към тебе да го отправя де
![]() - какъв е този ббкод Код [spoilera=Title] Content [/spoilera] търся нещо подобно за един мой форум, но не откривам, може ли по някакъв начин да ми го пуснеш контента на самия бб код - как става така, че обикновенните потребители да не могат да влизат като "скрити" това някакъв модул ли е, или някъде от management в админ панел се оправя |
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Stone не е видял, че кутията му е пълна ![]() На тези въпроси може да ти отговори само някой от root админите. |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th September 2025 - 02:41 PM |