subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 15-January 07 Град: София Потребител No.: 1 145 Статус: Офлайн ![]() |
Shaka Zulu / Шака Зулу
![]() Жанр: Драма, Исторически, Военен Година: 1986 Режисьор: Уилям Феюр Актьори: Хенри Селе, Едуард Фокс, Робърт Пауъл, Тревър Хауърд, Фиона Фулъртън, Кристофър Лий и др. Държава: САЩ, Италия, Австралия, ЮАР, Западна Германия Времетраене: 10 серии x 50 минути Резюме: Истинската история за живота и издигането на власт на Шака, най-великия крал на зулусите в историята. Започвайки с раждането му, филмът ни превежда през трудното му детство, насилственото му възкачването на престола на Зулу и до драматичното му падение, причинено предимно от британските колониалисти. ![]() Издание: Shaka Zulu - Henry Cele 1986 DVDrip ENG-NL И трите части са тук Прогрес: 1ва част: Субтитри 2ра част: Субтитри 3та част: Субтитри Срок: Превеждам по слух и не мога да дам срок. Дискове: 3 FPS: 25 Превода го започвам по молба на един мой приятел, Чавдар (съжалявам за забавянето). Рилийза който съм намерил е разделен на три части . Ако някой го има с по-добро качество, с радост ще наглася субтитрите за него. Английски субтитри не успях да открия никъде. Намерих португалски и за десетте епизода, лошото е, че не знам езика и ще се наложи да превеждам по слух. Нагласил съм тайминга за версията, която ще превеждам. Приветствам всякакъв вид помощ. Този коментар е бил редактиран от flair на Mar 27 2009, 05:38 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 20th August 2025 - 01:01 PM |