subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Проект ---------- Ловци на сенки II ![]() IMDB Режисьор: Джон Ейрис Сценарист: Ник Дейвис Жанр: Екшън, фантастика В ролите: Франк Загарино, Браян Дженез, Бет Таусън, Даниел Бонжор, Тод Дженсън, Дани Каф, Джеф Фанел, Лора Стиид и други. Времетраене: 95 минути. Държава: САЩ Резюме: Проектът "Кобра" е най-опасната тайна на САЩ. Толкова опасна, че президентът заповядва прекратяването на проекта и унищожаването на "Кобра" - най-мощното атомно оръжие, създавано някога. Ако попадне в чужди ръце, това може да означава края на света. Но вече е твърде късно. Група терористи, водени от Андроид със свръхчовешка сила, превзема базата. Оцеляват единствено Лори Уебър, 15-годишният й син Рики и вечно пияният чистач Мийд. Съдбата на света зависи от тяхната решителност. СУБТИТРИ Бележка на преводача:Отвори! Това за мен е един от най-добрите екшъни и може би най-добрата част на "Проектите". Започвам превода по слух, тъй като не успях да намеря никъде сорсови английски субтитри и ще правя свой тайминг, тъй като не открих абсолютно никакви субтитри за филма. Но това не е тревога за мен, а както казва Батко Стоун, още едно предизвикателство за уменията по субтитрирането. Надявам се да се справя с превода безпроблемно. Пожелайте ми успех, защото ще ми е нужен. Цанко. Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Feb 9 2012, 08:31 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 12:38 PM |