subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 14-October 18 Потребител No.: 140 835 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, днес видях, че има превод на филм който исках да гледам, но нямаше субс за него когато той излезе. Изтеглих си субтитрите и реших да подкрепя човека който ги е направил, защото доста дълго време никой не искаше да превежда филма, огледах се, но нямаше бутон "DONATE" или нещо от сорта...потърсих на друго място, но нямаше и реших, че този потребител няма линк за дарения и започнах да отварям други линкове на други потребители за да видя дали е така, но никой от тях нямаше, не знам дали сайта ви е направен така, но ако вие сте го измислили да знаете, че в процеса на търсене да направя дарение ми се изпари желанието... сложете имената на потребителя с големи букви да се вижда кой е правил превода...сложете голям бутон за дарения направете го по лесно да се пишат коментари от обикновенните потребители...имам чувството че този сайт от 10 години не е мръднал на никъде... и от това първо страдат преводачите в него и след това страдат потребителите...супер много се афектирах от това, че искам да помогна на някой, а вие не правите нищо за да помогнете на вашите преводачи да имат повече дарения към тях...
|
|
|
|
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:40 AM |