subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
May 5 2011, 07:25 PM
Коментар
|
|
![]() hoping romantic... ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 620 Регистриран: 29-October 07 Град: София Потребител No.: 49 061 Статус: Офлайн |
ЗА СУБТИТРИТЕ: Издание: Beastly 2011 PPVRIP IFLIX Редакция: Zaza14 ЗА ФИЛМА: Жанр: Драма, фентъзи, романтичен Година: 2011 Режисьор: Дейниъл Барнз Актьори: Алекс Петифър, Ванеса Хъджинс, Дакота Джонсън, Мeри-Кейт Олсън, Нийл Патрик Харис Държава: САЩ Времетраене: 86 мин. Резюме: „Звяр” е модерна екранизация на до болка познатата приказка „Красавицата и звяра”, но същевременно с това и на едноименния роман на Алекс Флин. Главният герой Кайл – Алекс Перифър („Аз съм номер четири”, „Калпазанка”) е богат, красив, популярен и егоистичен, но зад фасадата наранен от родителите си и от липсата на любов в живота си. Вещицата под прикритие (Мери-Кейт Олсън) вижда грозната му същност и я изкарва наяве. Така грозен, Кайл трябва да намери кой да го обикне до една година, за да развали магията. Тук идва чаровната Ванеса Хъджинс („Училищен мюзикъл”), която не се интересува от външния вид на Кайл и намира убежище в дома му, където пламва тяхната любов. Филмът е изпълнен с много драма, макар на моменти да се разведрява с хумористичните вмятания на слепият учител на Кайл – Нийл Патрик Харис, романтика, която ни кара да затаим дъх и страхотен саундтрак, без който впечатлението от филма няма да е същото. -------------------------------- Моля не качвайте субтитрите в други сайтове! Благодаря! Този коментар е бил редактиран от sweetyboni на May 9 2011, 11:43 AM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
sweetyboni Beastly (2011) May 5 2011, 07:25 PM
Thank YOU! <#thank#> May 5 2011, 07:35 PM
Stone Интересно звучи :) Успех. May 5 2011, 08:14 PM
dumbeto Успех! May 5 2011, 08:18 PM
Babilon Ето постерче и на български. Ако искаш, ползвай не... May 5 2011, 08:26 PM
liusi за коя версия става ,за тази в Замунда или p2pbg.c... May 6 2011, 09:52 PM
tosho_cool Браво.Мерси предварително. :rolleyes: ^_^ May 8 2011, 02:15 PM
Ваня Страхотен филм! Алекс Петифър ми е слабост и п... May 30 2011, 03:05 AM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 17th December 2025 - 01:15 AM |