subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Mar 1 2011, 03:47 PM
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн |
Аз съм номер четири
![]() Жанр:Фантастика, Екшън Година: 2011 Режисьор: Ди Джей Кaрузо Актьори: Алекс Петифър, Тереза Палмър, Тимоти Олифант, Шарлто Копли, Даяна Агрон, Калън Макаулфи, Кевин Дуранд Държава: САЩ Времетраене: 110 минути Резюме: По мотиви на едноименната книгата, продуцентът и режисьорът Ди Джей Карузо („Трансформърс”, „Дистърбия”) ни представя новият си филм "Аз съм номер четири". Трима вече са мъртви. Кой е номер четири? Джон Смит – необикновен тийнейджър, опитващ се да скрие своята извънземна същност (Алекс Петифър), се опитва да избяга на банда безмилостни врагове, изпратени да го унищожат. Сменяйки личността си, той се премества от град в град заедно със своя пазител Хенри (Тимъти Олифънт). Джон винаги е новото хлапе в града, чието минало остава в сянка. В малко градче в щата Охайо, което сега е негов дом, Джон преживява събития, които променят живота му – среща първата любов (Диана Аргон), открива нови способности и силна връзка към други млади хора, които споделят неговата невероятна съдба. Историята за четвъртият човек, който се опитва спасявайки себе си – да спаси всички жертви на тайнствените унищожители – е съвместно творение на авторите Джеймс Фрей и Джоби Хюз, пишещи под общия псевдоним Питъкъс Лор. На фестивала за комикси COMIC CON в Сан Диего, режисьорът Ди Джей Карузо разкри, че филмът ще е зареден с „екшън, романтика и страховити същества”. - Резюме @ cinefish.bg Издание: I Am Number Four TS XViD - IMAGiNE СУБТИТРИ Издание: I Am Number Four 2011 PPVRiP IFLIX СУБТИТРИ Преводът e готов. След излизане на по-добър релийз ще прегледаме отново субтитрите, и ако има някакви неточности, ще ги поправим. Приятно гледане! Този коментар е бил редактиран от Ваня на Oct 11 2011, 05:28 PM
Причина за редакцията: Добавен линк към одобрени субтитри за друго издание!
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Ваня I Am Number Four Mar 1 2011, 03:47 PM
Thank YOU! <#thank#> Mar 1 2011, 03:47 PM
sweetdeath Превари ме, Ванче. :)
Гледах го на кино и не беше ... Mar 1 2011, 06:37 PM
foxbg Превари ме, Ванче. :)
Гледах го на кино и не беше ... Mar 1 2011, 07:27 PM
someonenew И на мене много ми се гледа, нямам търпение. :rofl... Mar 1 2011, 07:36 PM
Ваня Аз му четох книгата, после и филма гледах няколко ... Mar 1 2011, 08:51 PM
kalooo Ще се гледа с вашите субтитри. :) Успех! Mar 1 2011, 10:38 PM
The-Slugi И на мене много ми се гледа, нямам търпение. :rofl... Mar 2 2011, 12:44 AM
zaharchee Със сигурност :lol2:
Всеки си има мнение, но това ... Mar 3 2011, 11:37 PM
viser Ми не знам какви филми гледаш, но този е супер... ... Mar 2 2011, 06:36 PM
firemam Браво, Ванче, захванала си се с нещо наистина добр... Mar 2 2011, 06:54 PM
tosho_cool Благодаря. :lol: Mar 4 2011, 02:21 PM
dumbeto Субките са готови... цък!
Като излезе по-добър... Mar 4 2011, 07:37 PM
JackDan Появи I.Am.Number.Four.DVDRip.XviD-DEFACED, но не ... May 4 2011, 11:12 AM
Babilon Виж NFO-то ;)
СПРАВКА С УИКИПЕДИЯ. DVDRip си е ... May 4 2011, 01:20 PM
JoroNikolov Благодаря много на екипа за субтитрите.
Изтървах ф... May 4 2011, 10:35 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 11th November 2025 - 09:15 PM |