subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн ![]() |
С тази програма работя вече над три години и такова чудо ми се случва за пръв път. Пускам я, работи си нормално, всичко е наред, обаче в момента в който пусна нещо друго, дори само един най-обикновен браузър, SW ми казва чао и се изключва. И ако преди това не съм си запаметила превода, жална ми майка... Преинсталирах амнайсе пъти - файда йок! Дайте акъл, хора, не знам какво да правя. Проблемът възникна, откакто се наложи да си сменя харда и съответно да преинсталирам всичко отначало. Преди бях с SP1, сега съм с SP2 и имам подозрения, че там се получава някакво меле, но от тия неща разбирам само колкото да не е без хич... |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Появи ми се голям проблем с програмата. Не иска да показва картина при видео файловете. Казва ми Някои от потоците на филма не бяха рендерирани правилно. Вероятно липсва съответният аудио или видео кодек. Допреди половин час всичко работеше безпроблемно. Спрях програмата, за да редактирам други субтитри и после като я пуснах - провал. Рестартирах, преинсталирах нея, преинсталирах KMPlayer, слагах и отделен комплект с кодеци - няма успех. Филмите си тръгват с видео плеър, но опитам ли да заредя видео файл в SW и ми показва горната грешка, давам ОК и тръгва само звука, а това въобще не ме устройва ![]() Сега видях, че имало и друга тема за тази мръсна гад Subtitle Workshop. Извинявам се, че не съм я видял по-рано ![]() Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Feb 27 2007, 04:31 AM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 05:04 AM |