subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 67 Регистриран: 9-January 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 395 Статус: Офлайн ![]() |
Адмиралъ 2008 ![]() драма / биография / исторический Режиссер: Андрей Кравчук В ролях: Константин Хабенский (Адмирал Колчак), Елизавета Боярская (Анна Тимирева), Сергей Безруков (Генерал Каппель), Анна Ковальчук (Софья Колчак), Владислав Ветров (Сергей Тимирев), … ![]() военно- исторически епос разказващ за Адмирал Колчак- човека оглавил Бялата гвардия в опита и да спре болшевиките... Български субтитри Български субтитри за DVDrip-a, редактирани Превод на Megi53 и sty по слух. sty Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Feb 9 2012, 09:42 PM |
------------------------------------ My favorite movie in the world is and always kinda has been "The Good, the Bad and the Ugly." - Quentin Tarantino
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 11-January 07 Град: Brockport, USA Потребител No.: 467 Статус: Офлайн ![]() |
Случайно някой да има Руски субтитри за DVDRip-a? Трябват ми понеже в руският ми клас в колежа ми се нагърбих със задачата да намеря модерен руски филм със субтитри и като цяло мисля, че Адмирал е доста добро решение |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 02:37 PM |