subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
![]() описание: Редник Николай Иванов е прекарал в плен на муджихидините 7 дълги години. Когато го отвеждали на разстрел, минаващ наблизо селянин го е откупил, за да замести убития му син. В родното си село момъка се връща мюсюлманин в най-добрия смисъл на думата. Но разбиране сред съселяните и роднините си той не намира. Напротив, много го възприемат враждебно. Филма завършва трагично, но не безнадеждно. Има изход от ситуацията и някои го намират. Никой не е казвал, че ще се спасят всички. Просто всички имат шанс. Филма се гледа със завладяващ интерес и съпреживяване, кара те да се замислиш, защото въпросите, повдигнати в сценария на Валерий Золотух винаги са били най-важните въпроси от живота. Като цяло филма е направен много по-добре от средно ниво. Актьорите Александър Балуев и Нина Усатова получават награда за най-добра роля на фестивала "Кинотавър - 95". прогрес 100% редакция 100% Ако някой каже "Ади ба, кфо стая с тея титри" - почивка поне за седмица ще му уредя, анадъмно? Когато - тогава! СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Feb 12 2012, 08:37 PM |
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
В мастерса го качих аз, а го свалих от Кинозал. Превеждал съм по него и доколкото си спомням си играх един цял ден даоправям тайминга... Къде ти изостават реплики? Изцяло ли или на некои места? Хм... |
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th August 2025 - 06:47 PM |