Brought to you by Headoff Xen

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Collapse

> subs.sab.bz - Информация

Сериал/Прогрес Peacemaker (2025) - 02x08 от spitfire_ new7.gif
Untamed (2025) - 01x05 от The_Assassin new7.gif
Shef (2025) - 07x13 от Василиса
Rise of the Raven - 01x06 от Guerrilla
Power Book II: Ghost - Сезон 2 от motleycrue
Wednesday (2025) - 02x08 от Tigermaster
Dexter: Resurrection - Season 1 от The_Assassin
Eyes of Wakanda (2025) - Сезон 1 от С. Славов
Ransom Canyon - 01x08 от JoroNikolov
Dept. Q (2025) - 01x09 от The_Assassin
УебРип субтитри The Conjuring: Last Rites - Субтитри от sub.Trader new7.gif
Tulsa King (2025) - 03x03 от JoroNikolov new7.gif
Freakier Friday (2025) - Субтитри от sub.Trader
Outlander: Blood of My Blood - 01x09 от JoroNikolov
TWD: Dead City - Сезон 2 от JoroNikolov
Escape at Dannemora - Сезон 1 от JoroNikolov
The Fantastic 4: First Steps - Субтитри от sub.Trader
The Loudest Voice - Сезон 1 от JoroNikolov
Umbre (2014) - Сезон 1 от Fastuka
Война и музика (2025) - Субтитри от Fastuka
Филм/Прогрес The Naked Gun (2025) - Субтитри от spitfire_ new7.gif
Nobody 2 (2025) - Субтитри от dimi123 new7.gif
LEGO Disney Princess - Субтитри от Gloripeace
Jurassic World: Rebirth - Субтитри от The_Assassin
M3GAN 2.0 (2025) - Субтитри от Слав Славов
Fear Street: Prom Queen - Субтитри от KikoDraka
Don't Move (2024) - Субтитри от KikoDraka
Master Z: The Ip Man Legacy - Субтитри от Tigermaster
The Legend of Ochi (2025) - Субтитри от Слав Славов
Uglies (2024) - Субтитри от KikoDraka
 Forum Rules ПРАВИЛА НА РАЗДЕЛА!
> Max Payne (2008), по слух
Оценка 5 V
alexabg1
коментар Oct 28 2008, 02:15 PM
Коментар #1

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Група: Потребител
Коментари: 48
Регистриран: 20-February 07
Град: Торонто/Варна
Потребител No.: 11 435
Статус: Офлайн

Max Payne

Точно седем години след официалното излизане на видеоиграта "Макс Пейн" и 7 млн. броя продадени в цял свят, Холивуд реши, че е време действието в играта да бъде пренесено и на голям екран. Оригиналната история е дело на финландеца Сам Лейк, а сценарият е адаптиран от абсолютния дебютант Бо Торн. Режисурата е дело на ирландеца Джон Мур, който има зад гърба си хитове, като "В тила на врага" и "Поличбата 666".

Големите имена на афиша на "Макс Пейн" са на актьорите Марк Уолбърг ("Планетата на маймуните"), Бо Бриджес ("Джери Магуайър") и Крис О’Донъл ("Вертикална граница"). В останалите роли са рапъра Крис "Лудакрис" Бриджис, Олга Куриленко ("Хитмен") и певицата Нели Фуртадо. Музиката в лентата е на Марко Белтрами, който има в биографията си сериозен брой филми, за които е работил, а през тази година беше номиниран и за "Оскар" за музиката си към уестърна "3:10 до Юма".

Специален агент Макс Пейн (Марк Уолбърг) е обсебен от желанието си за отмъщение, когато семейството и партньорът му стават жертва на неизвестен убиец. Той е решен да стигне докрай, без да се съобразява с методите и процедурите на полицията в Ню Йорк.

Към него се присъединява и наемният убиец Мона Сакс (Мила Кънис), която също търси отговорните за смъртта на собствената й сестра. Двамата започват да разследват серия от подобни убийства, чиито следи ги водят отвъд реалния свят. Преследвани от полицията, мафията и безмилостна корпорация, те се изправят срещу враг от друго измерение, който надхвърля и най-лошите им очаквания.

Премиера в България: 17.10.2008
Световна премиера: 17.10.2008
Жанр: Екшън, Драма, Трилър
САЩ / 2008 / 100 минути
Сценарист: Сам Лейк, Бо Торн
Режисьор: Джон Мур
В ролите: Олга Куриленко, Марк Уолбърг, Лудакрис, Крис О’Донъл, Мила Кънис, Амаури Ноласко, Бо Бриджис, Бъкс Сандерс, Нели Фуртадо
Оператор: Джонатан Села
Продуцент: Джон Мур, Джули Йорн, Скот Фей

Готови са. Нагласени са за версията Max.Payne.R5.LINE.XviD-OPTiC. Приятно гледане!

Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Feb 10 2012, 09:12 AM

------------------------------------
Go to the top of the page PM

+Quote Post

Start new topic
Отговори
TheMiamiTiger
коментар Oct 28 2008, 09:54 PM
Коментар #2

( . Y . )
Качени субтитри

Група: БАРД
Коментари: 1 564
Регистриран: 28-March 07
Град: Перник
Потребител No.: 20 499

Понеже съм много голям фен на играта, още преди премиерата на филма си бях наумил да го превеждам, но когато излезат субтитри и R5, но щом има мазохисти, добре. laugh.gif И все пак, надявам се да не се сърдиш, ако евентуално ми скимне да го преведа и аз. А пък и доста по-умни и грамотни от мене хора споделят идеологията, че не е лошо за един филм да има повече от един превод. smiley.gif O, Right? derisive.gif

По-добре корав и прост, отколкото само прост.

+Quote Post
alexabg1
коментар Oct 29 2008, 03:07 PM
Коментар #3

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Група: Потребител
Коментари: 48
Регистриран: 20-February 07
Град: Торонто/Варна
Потребител No.: 11 435

Цитат(TheMiamiTiger @ Oct 28 2008, 03:54 PM) *
Понеже съм много голям фен на играта, още преди премиерата на филма си бях наумил да го превеждам, но когато излезат субтитри и R5, но щом има мазохисти, добре. laugh.gif И все пак, надявам се да не се сърдиш, ако евентуално ми скимне да го преведа и аз. А пък и доста по-умни и грамотни от мене хора споделят идеологията, че не е лошо за един филм да има повече от един превод. smiley.gif O, Right? derisive.gif

Няма да имам проблем ако още някой реши да го превежда. Лошо няма. Но не съм мазохист. Ако за теб е мазохизъм да се превежда по слух от релийз, по-лош от R5, хубаво, но за мен не е. Свикнала съм, а и ми прави удоволствие. Лек ден.

+Quote Post

Пишете в тази тема
alexabg1   Max Payne (2008)   Oct 28 2008, 02:15 PM
Thank YOU!   <#thank#>   Oct 28 2008, 02:20 PM
koksan   Ха така! :) Ще изчакам буквите и тогава ще го ...   Oct 28 2008, 05:57 PM
Fastuka   Ха така! :) Ще изчакам буквите и тогава ще го ...   Oct 29 2008, 11:22 PM
TheMiamiTiger   Понеже съм много голям фен на играта, още преди пр...   Oct 28 2008, 09:54 PM
alexabg1   Понеже съм много голям фен на играта, още преди пр...   Oct 29 2008, 03:07 PM
`max   Ах, оценката на филма постоянно спада. :huh: Над...   Oct 29 2008, 03:18 PM
indian   Мен филмът ме разочарова, за разлика от играта, ко...   Oct 30 2008, 09:26 AM
Mad Max   Само като се сетя какъв "филм" направиха...   Nov 13 2008, 11:22 AM
soregashi   Филма е леко разочарование за мен. Малко ме е яд, ...   Nov 13 2008, 02:33 PM
Night_Revenge   И мойте очаквания са големи отностно филма. Късмет...   Nov 14 2008, 08:24 AM
nik_242   Само да попитам: интересуват ли те руски субтитри?...   Nov 15 2008, 09:24 AM
alexabg1   Само да попитам: интересуват ли те руски субтитри?...   Nov 22 2008, 12:43 AM
TheMiamiTiger   http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attac...   Nov 22 2008, 10:13 PM
excape   Я си припомни първо този пост и специално болднато...   Nov 28 2008, 02:53 PM
TheMiamiTiger   Е, и? Бях решил да превеждам филма, при наличие на...   Nov 29 2008, 10:08 AM
alexabg1   Е, и? Бях решил да превеждам филма, при наличие на...   Dec 10 2008, 08:31 AM

Reply to this topicStart new topic Thank You

- Олекотена версия Час: 12th October 2025 - 10:01 PM
Special for Translator's Heaven PHPTranslator's Converted By Translator's Heaven ©2006 InvisionCore
    Headoff Xen   Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!