subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Повече информация: Създател: Джейсън Смилович В ролите: Крисчън Слейтър, Майк О'Мали, Сафрън Бъроус, Алфре Удард, Сиера Рамирез, Яра Мартинез и др. Държава: САЩ Година: 2008 г. Жанр: Екшън / Драма / Трилър Език: Английски Предвидени за излъчване: 13 епизода Резюме: Хенри Спiийви (Крисчън Слейтър) е обикновен тридесетина годишен човек от средната класа, живеещ в предградията с неговите жена и две деца. Едуард Олбрайт, оперативен агент обучен да убива, владеещ 13 езика, е противоположността на Хенри. Но те двамата имат нещо общо... делят едно и също тяло. Когато "стената" между Хенри и Едуард започва да се пропуква, всеки от тях е поставен в нова и непозната среда, което ги кара да се замислят на кого биха се доверили, след като дори не вярват един на друг... Епизоди: 01х01 - Субтитри от tato 01х02 - Субтитри от tato 01х03 - Субтитри от tato 01х04 - Субтитри от tato 01х05 - Субтитри от tato 01х06 - Субтитри от tato 01х07 - Субтитри от tato 01х08 - Субтитри от tato 01х09 - Субтитри от tato Крисчън ми е любим актьор. Ще преведа първи епизод и ако ми хареса, ще продължа и с останалите. Приемат се предложения за превод на заглавието. Мен ми се върти един вариант в главата, но ще го кажа след като изгледам пилотният епизод. Което не пречи да давате предложения. Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 9 2012, 05:10 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Приятен първи епизод. Благодаря за субтитрите.
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 07:00 PM |