subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн ![]() |
![]() БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ Най-накрая да мога да го постна това. Постоянно ми даваше грешка при опит да отворя сайта ![]() Този филм ме заинтригува още щом видях, че Марк Стивън Джонсън се е заел с режисурата му... и определено се е справил: Бях го почнал за CAM версията, но ще се коригирам. Заедно с един приятел сме и ще се постараем да Ви угодим максимално бързо! ![]() П.С. Не ми досаждайте на ЛС и не ми казвайте, че има тайминг. Бразилските субтитри не са за този филм, но и аз не знам за кой са! Версията, която се превежда е: Ghost.Rider.TS.XViD-mVs Този коментар е бил редактиран от sed на Feb 26 2007, 12:51 PM |
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 16-January 07 Град: София Потребител No.: 1 202 Статус: Офлайн ![]() |
Пасват идеално и на версия: Ghost.Rider.FINAL.PROPER.TS.XviD-SaGa
|
------------------------------------ Потребител: НОВАК, но по скоро ПРОСТАК
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th September 2025 - 08:33 PM |