subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 31 Регистриран: 13-February 07 Потребител No.: 9 552 Статус: Офлайн ![]() |
АРН - ТАМПЛИЕРЪТ ![]() Режисьор: Питър Флинт В ролите: Йоаким Нетърквист, София Хелин, Морган Алинг, Николас Болтън и др. Държава: Украйна, Швеция, Дания, Германия Година: 2007 Времетраене: 139 минути Резюме: Арн, син на известен Шведски благородник е обучаван в манастир и изпратен в Светата Земя като рицар тамплиер като наказание за забранена любов. Филмова енциклопедия IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0837106/ Изтегли филма: ДВД рип: Arn.Tempelriddaren.2007.SWEDiSH.DVDRip.XviD.MoA HD рип: Arn.Tempelriddaren.2007.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Feb 12 2012, 08:50 PM |
------------------------------------ Groovy!
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 31 Регистриран: 13-February 07 Потребител No.: 9 552 Статус: Офлайн ![]() |
Имам една молба... субтитрите са готови, но само за HD рипа, ще кача тях на сайта. Ако някой иска да ги нагласи за двдрип-а да го направи, но да се обади, за да знам. Ако не ще ги наглася утре или късно тази вечер, но тогава едва ли ще има, кой да ги качи в сайта, така че по вероятно утре.
Този коментар е бил редактиран от Subtatra на Jun 29 2008, 06:05 PM |
------------------------------------ Groovy!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 801 Статус: Офлайн ![]() |
Имам една молба... субтитрите са готови, но само за HD рипа, ще кача тях на сайта. Ако някой иска да ги нагласи за двдрип-а да го направи, но да се обади, за да знам. Ако не ще ги наглася утре или късно тази вечер, но тогава едва ли ще има, кой да ги качи в сайта, така че по вероятно утре. До един час ще кача HDRip-а, така че ако искаш ги качи!!! Релийза е този: Arn.Tempelriddaren.SWEDISH.720p.BluRay.x264-SVENNE |
|
|
|
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 10:48 PM |