subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
Няма как да минем без таз тема. Скийте кво животну - http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mara_in_captivity.jpg |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 333 Статус: Офлайн ![]() |
Аз от тук може ли да си поръчам, в чата да съм с жълт цвят. Нещо като затъмнено жълто, до охра, но пък и да не е цвят "банан", защото при него ми се цака експлорера нещо - нищо не виждам... Опааа, и още, не може ли да се разшири блокчето с емотиконите и да е над/под блока за писане на мнение? Защото сега седи едно такова празно, голо, незапълнено... |
------------------------------------ Не, не ми наливай веч от тая стара Джанксова ракия, че свят ще ми се вие и знам ли що ще плещя и очите ще облещя и може би дори ей тъй ще си издъхна, ала налей ми пак от тая грешна стара Джанксова ракия.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:24 PM |