subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Мада Фака Зле ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 316 Регистриран: 23-December 06 Потребител No.: 77 Статус: Офлайн ![]() |
HOW SHE MOVE ![]() ## Режисьор : Ian Iqbal Rashid ## В ролите : Tre Armstrong, Boyd Banks, Cle Bennett, Ardon Bess, Conrad Coates ## IMDB : http://www.imdb.com/title/tt0770810/ ## Държава : Канада ## Година : 2008 ## Времетраене : 91 минути ## Резюме : След трагичната смърт на сестра си, Дарен се принуждава да напусне престижно частно училище и да се завърне в стария си квартал, където преоткрива страстта си към танците. Знам, че има много хора, които имат апетити към филма (и не ги виня), почвам бавно, който има желание, нямам против да го превежда успоредно с мен. Мерси на SpAwN, че ми помогна да си направя темата, че както винаги аз не знаех как ![]() СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 10:18 PM
Причина за редакцията: Премахнати линкове.
|
------------------------------------ Best Ripper (20:23):
или пак ти тракат кокаляците? excape (20:24): Качила съм две, три кила, та сега ги свалям :D Best Ripper (20:24): Aбе ще ги сваляш... искаш до София ли да ти се чува тракането? *CRAZY* |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 4 Регистриран: 5-March 08 Потребител No.: 63 872 Статус: Офлайн ![]() |
"Майстори преводачи" групата, а иначе превода се прави стана вече година. Както винаги Юнаците отново се оказаха най-добрите и най-бързите. Не струвате за нищо!!!!! Не ме интересува, че ще ме баннете. Уж сте голямата работа всички майстори. Скрийте се юнаците ви праят на гъз!!!
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 17th June 2025 - 09:24 AM |