subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Информация за филма@IMDb.com Виж трейлър@dTrailer.com Субтитри (Превод: StraightEse) Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Feb 9 2012, 08:32 AM |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Известни са слуховете за плагиатството на въпросния Кинг. Склонен съм да им повярвам, защото е изненадващо как един и същи тип може да напише книги като "Гняв", "Изкуплението Шоушенк", "Зеленият път" и "Бягащият човек", и същевременно - купища "хорър" боклуци... ![]() Този коментар е бил редактиран от _.:*~*:._Shai-Hulud_.:*~*:._ на Mar 13 2008, 11:28 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 368 Регистриран: 26-January 07 Град: София Потребител No.: 3 102 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Известни са слуховете за плагиатството на въпросния Кинг. Склонен съм да им повярвам, защото е изненадващо как един и същи тип може да напише книги като "Гняв", "Изкуплението Шоушенк", "Зеленият път" и "Бягащият човек", и същевременно - купища "хорър" боклуци... ![]() Според мен когато е в ремисия, пише книги като "Зеленият път", "Изкуплението Шоушенк" и "Мъртвата зона" /невероятна книга/. А когато му избият чивиите, сътворява ужаси като "То", "Мизъри" , въпросната "Мъгла" и още много. Може и да има раздвоение на личността и в различни етапи и душевни състояние, създава уникалните си творби. Лично аз съм му голяма почитателка, но както каза creck, този филм, по-точно опитът за екранизация на книгата, не изпълни очакванията ни. Даже по едно време взех да се чудя дали няма взаимстване с образа на паяците и паяжините от Aliens (1986). Много са сходни. Начинът, по който телата бяха обгърнати е почти еднакъв. Много още може да се пише и говори, но стига сме се отклонявали от темата. Браво за субтитрите. ![]() Този коментар е бил редактиран от fifoza на Mar 13 2008, 12:00 PM |
------------------------------------ Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Хендмейд Платформа Портал за домашни любимци Fifoza - Изграждане на сайтове Drone rules and Regulations |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th September 2025 - 01:18 PM |