subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 198 Регистриран: 25-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 91 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
24.02.2008 - лек ъпдейт ![]() ако някой иска да помага ако съм объркал нещо поправяйте ме, но само ако можете да докажете твърдението си ![]() |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Мада Фака Зле ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 316 Регистриран: 23-December 06 Потребител No.: 77 Статус: Офлайн ![]() |
C.D.C. (Centers for Disease Control and Prevention) - ЦПКБ (Център за превенция и контрол на болестите). Resps - от това, което намерих ми, ми стана ясно, че става въпрос за Репспираторна (дихателна) система. Well-Baby - Най-пасва като Имунизационен календар, но не съм сигурна на 100 % (може някой да го поправи) Save Surrender - "Запази живот" или "Приемни родители" - програма или кампания. При "Запази живот" - след раждането, много родилки изпадат в депресия и има голяма вероятност да посегнат на детето си, затова то се дава за известно време на други. При "Приемни родители" - има и български сайт - в която току-що родили дават децата си на приемни родители (защото не иска или не могат да го задържат - най-често малолетни и непълнолетни) завинаги или за известно време, зависи най-вече от тях. И при двете има отворена в определен период на годината Гореща линия, на която родителите да позвънят и да си дадат детето. И един медицински речник на български и английски: http://www.puls.bg/dictionary/alphabet_1.html Този коментар е бил редактиран от excape на Feb 25 2008, 02:16 AM |
------------------------------------ Best Ripper (20:23):
или пак ти тракат кокаляците? excape (20:24): Качила съм две, три кила, та сега ги свалям :D Best Ripper (20:24): Aбе ще ги сваляш... искаш до София ли да ти се чува тракането? *CRAZY* |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 02:08 AM |