subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 349 Статус: Офлайн ![]() |
LOST ![]() Премиера: 22.09.2004 Жанр: Драма, Екшън/Приключенски Презокеански полет 815 от Сидни, Австралия, загадъчно се разбива на незнаен остров в Тихи океан. Оцелелите бързо разбират, че ще трябва да се обединят, за да имат някаква надежда за спасение, защото островът крие опасности и тайни. Но и самите оцелели имат своите тайни. Сега те ще трябва да споделят една съдба, едни тревоги и препятствия, за да се измъкнат живи от острова. С участието на: Матю Фокс - в ролята на Джак Шепърд Еванджелин Лили - в ролята на Кейт Остин Джош Холоуей - в ролята на Джеймс "Сойър" Форд Тери О'Куийн - в ролята на Джон Лок Навийн Андрюз - в ролята на Саид Джара Юнджин Ким - в ролята на Сън Куон Даниел Дае Ким - в ролята на Джин Куон Харолд Периню - в ролята на Майкъл Доусън Малкълм Дейвид Кели - в ролята на Уолтър Лойд (Уолт) Доминик Монаган - в ролята на Чарли Пейс Емили де Равин - в ролята на Клеър Литълтън Джордж Гарсия - в ролята на Хюго Рейес (Хърли) и други... LOST в TV.com LOST в IMDb -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Пишете своите коментари и мнения за филма. Кои са любимите ви герои? Какво очаквате от сериала? Имате ли някакви забележки и какви точно? Всичко, което се сетите, свързано с филма, можете да споделите тук. |
------------------------------------ ![]() "I heard" is good; "I saw" is better. Chinese proverb |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн ![]() |
Току-що го гледах, ура ура ура! Много ми хареса, въпреки че след толкова дълга пауза каквото и да ми бяха показали, все щях да съм залепена за монитора и да си гриза ноктите от напрежение ![]() Естествено пуснаха сто нови въдици, с тези темпове нищо чудно и до 10 сезона да го докарат ![]() |
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 25th September 2025 - 12:29 AM |