subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн ![]() |
Каня се да си купя ДВД плейър, но за съжаление никак не мога да се ориентирам какъв. Ще се радвам, ако споделите препоръките си. Изискванията ми са да чете всякакви ДВД-та и DivX-и и размерът на субтитрите му да е по-големичък. Досега съм ползвала Elite PV-399X, но той вече отказва да чете част от дисковете. |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 33 Регистриран: 3-April 07 Град: Асеновград Потребител No.: 20 910 Статус: Офлайн ![]() |
Айде да споделя и аз малко от скромния си опит с тези машинки - харесвам един-единствен модел на САНГ от Технополис (около 60 лв. беше последно като съм купувал) и само него рекламирам на моите познати, които питат какво да си вземат, но без проба на място - всичко друго е говорене наизуст. 3 броя САНГ, които според продавачите са абсолютно идентични като софт и възможности само с различен дизайн, извадиха три различни изгледа на субтитрите, едните бяха малки, другите пък нямаха фон и на места не се четяха, само моя "любим" модел си ги показа нормално големи, бели, очертани с черно букви, но това беше около март месец. Чете CD-R/W, DVD+-RW без проблем, само за DVD9 не съм го пробвал, дори разчете DVD натъпкано с mp3 и количество от рода на 1000+. Но сега никаква идея какви ли шедьоври са изсипани от китайския свят... П.С.: Някой ден може и до Метро да мръдна да ги видя тея pv4000usb. А там вече пускат ли ти стоката преди да я купиш или все още си важи тяхната политика "Купи пък си го чукай в главата ако не ти хареса как работи" ? Този коментар е бил редактиран от azrod на Dec 15 2007, 02:01 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th October 2025 - 09:19 PM |