subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн ![]() |
Каня се да си купя ДВД плейър, но за съжаление никак не мога да се ориентирам какъв. Ще се радвам, ако споделите препоръките си. Изискванията ми са да чете всякакви ДВД-та и DivX-и и размерът на субтитрите му да е по-големичък. Досега съм ползвала Elite PV-399X, но той вече отказва да чете част от дисковете. |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Идеално е, че и евтино. Иначе всичко си чете? DVD дискове, със сериали, примерно. Нормални дискове? Ако е така направо довечера изпращам майка ми да го вземе. Само това за ъпдейта не го разбрах много много ![]() Едит: има ли същия модел, с възможност за избиране размера на субтитрите, но без USB? ![]() Всичко чете, и на баба ми плочите ще подкарам. Ъпдейта за меню-то и шрифта на субтитрите, чакаме. Ако си чел темата в САБ ще ти стане ясно. Как така без USB? Ти чуваш ли се? Това си e един, голям, дебел + |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th October 2025 - 02:31 AM |