subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн ![]() |
Каня се да си купя ДВД плейър, но за съжаление никак не мога да се ориентирам какъв. Ще се радвам, ако споделите препоръките си. Изискванията ми са да чете всякакви ДВД-та и DivX-и и размерът на субтитрите му да е по-големичък. Досега съм ползвала Elite PV-399X, но той вече отказва да чете част от дисковете. |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн ![]() |
Доста реклами може да се направят, ето го какво съм си харесал аз ![]() или по - новия модел ![]() Цени и магазини на лична, да не заприличва съвсем на алъш-вериш. Характеристиката е сходна - DVD плейър с DivX възпроизвеждане и BG субтитри 12 bit/108 MHz видео DAC Precision Drive 3 механизъм за бързо ,стабилно, точно възпроизвеждане Възпроизвеждане на DVD+R/+RW/+R DL/-RW/-R DL(VR и Video Mode) дискове Възпроизвеждане на JPEG,MP3,Audio CD-R/RW,Super VCD дискове Възпроизвеждане на CD-R/RW с DivX Scart connector : 1 Цифров коаксиален аудио изход Аналогов стерео изход : 1 В сиво и черно се намират и двата модела. Плюс допълнително меню което съм виждал, всичко е направено ясно и бързо, за разлика от другите марки където си счупваш дистанционното от щракане и нерви докато си намериш любимата снимка. Плеърите на Samsung направо си забиват когато решиш да пуснеш песен с текста и обложка вграден в метаинфото (наблюдения върху 4 плеъра от марката). Друга по - сериозна марка е Pioneer, но техни продукти по - трудно се намират в БГ, макар и Dekom и DD-M да ги внасят. Този коментар е бил редактиран от vidon на Dec 12 2007, 10:50 PM |
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th October 2025 - 10:24 PM |