subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 064 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Декстър 40. Почивката на Декс Епизод 5: 25 (26) октомври 2009 г. С участието на: Майкъл К. Хол, Дженифър Карпентър, Джули Бенц, Дейвид Заяс, Лорин Велес, Ч. С. Лий, Джеймс Ремар, Джон Литгоу, Кийт Карадайн † Ерик Кинг, Джими Смитс, Кристиан Камарго. ---------- Хари Морган, детектив в отдел "Убийства" в полицията на Маями, се отзовава на сигнал за престъпление на пристанището на Маями. В товарен контейнер Хари открива тригодишния Декстър, който клечи, подгизнал до глезените в кръвта на майка си, заклана пред очите му с бензинова резачка. Преждевременно овдовял, Хари осиновява осиротелият Декстър и установява, че вслесдтвие на преживения ужас, Декстър е развил неутолима жажда за убийства. За да спаси младия Декстър, Хари го научава как да контролира отвратителната си страст, и да я използва за нещо полезно - да убива само хора, които го заслужават. Убийци, измъкнали се на правосъдието, поради безбройните вратички в закона, технически грешки при подготвянето на делото, или убийци, които изобщо не са били арестувани. Декстър израства като самотен тийнейджър, криейки своята мрачна тайна, докато Хари го обучава как да се вписва в обществото. За да не привлича внимание към себе си и за да има възможност да прикрива собствените си престъпления, Декстър работи като криминалист, анализиращ кръвните отпечатъци на месторестпленията за полицейското управление на Маями. Въпреки неустоимата му жажда за убийства (когато не убива е изпълнен с „празнота”), Хари е научил Декстър да симулира общочовешки емоции и да поддържа вид на социално-отговорно човешко същество. Спомените на Декстър ни показват как Хари (починал от естествена смърт няколко години преди началото на действието) обучава Декстър в изкуството да изглежда нормален, както и на свещения „Кодекс на Хари”. Според кодекса на Хари, жертвите трябва да бъдат убийци, извършили множество убийства, които не изпитват никакви угризения, и Декстър трябва да има неоспорими доказателства за тяхната вина, преди да предприеме действия. В епизода „Върни на подателя” Декстър използва псевдонима „Патрик Бейтман” в електронната си поща. Същото име използва Брет Ийстън Елис за името на серийния убиец в своя роман „Американски психар” (както и в едноименния филм от 2000 год.), който, подобно на Декстър, през деня е привидно нормален човек, а през нощта безпощаден сериен убиец. За да подхранва своя „нормален” имидж, Декстър поддържа връзка с Рита Бенет. Рита е психологически обременена от изнасилванията и тормоза на бившия си съпруг (осъждан престъпник и наркоман) и е прекалено объркана, за да има интимни отношения. Това е удобно за Декстър, който смята, че е неспособен да имитира интимни чувства и се надява, че като се държи на дистанция от Рита, ще запази фалшивата си фасада пред нея, но същевременно изпитва искрена привързаност към двете й деца Астър и Коуди... Сезон 1 е базиран на книгата на Джеф Линдзи - „Декстър: Нощният ловец” (ИК „Бард”), а следващите сезони следват собствена сюжетна линия. -------------------------- СЕЗОН 4 -------------------------- Този коментар е бил редактиран от tato на Feb 4 2012, 04:30 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 064 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Какво мисля? Мисля за спонсорката, това мисля. ![]() А между Декс и спонсорката каквото имаше да става - стана. А сега сериозно - не мисля само за спонсорката, и за гаджето му мисля. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
plambi |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
по стар холивудски обичай - някъде към средата на сериала, оборотите се увеличиха... колкото повече му дишат на Декстър във врата, толкова по-бързо взе да претупва (или препрасква, знам ли вече и аз... ![]() колкото до спонсорицата и гаджето - как го праиш тоа номер - хем брюнетка, хем блондинка? ще цепиш аватаря на две ли бре? ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от plambi на Nov 11 2007, 08:30 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 07:55 AM |