subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 65 Регистриран: 17-March 07 Град: София Потребител No.: 19 010 Статус: Офлайн ![]() |
Хляб, злато и наган Год выпуска: 1980 Жанр: художественный фильм Продолжительность: 135 мин. Режиссер: Самвел Гаспаров В ролях: Владимир Борисов, Ольга Гаспарова, Олег Корчиков, Эдуард Марцевич, Элгуджа Бурдули, Игорь Класс, Самвел Гаспаров Сценарий: Роберт Святополк-Мирский Описание: Гражданската война в Русия. Глад, разруха, червени, бели, бандити и бедняци. Възпитателката от детския дом кара хляб на гладуващите деца, а спътници са й раненият чекист Горбач и матросът Саша. Към тях се присъединява началник-влака Зайцев с три кюлчета злато за Наркомфина. Но хлябът и златото в Москва ще достави Горбач. Жив ще остане само той... Прокат (1981, 16 место) - 22.9 млн. зрителей. Субтитри: Хлеб, золото, наган Филмът: Хлеб, золото, наган Формат: AVI Аудио кодек: MP3 Видео: 672x320 01:03:15 25fps DivX5 1.4Mbps Аудио: 48KHz 01:03:15 Stereo 128Kbps mp3 Хлеб, золото, наган (1980) DVDRip ![]() Благодаря на Urbor и Fittipaldi за помощта при оформянето на темата и линковете! ------------- Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 12:18 PM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
Явно ъпът нещо се е объркал. Имам филма на оригинално DVD-9 и току-що проверих времетраенето на филма - при мен то е 01:03:22, или 63 минути. ![]() ------------------------------------- Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 12:19 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 65 Регистриран: 17-March 07 Град: София Потребител No.: 19 010 Статус: Офлайн ![]() |
Явно ъпът нещо се е объркал. Имам филма на оригинално DVD-9 и току-що проверих времетраенето на филма - при мен то е 01:03:22, или 63 минути. ![]() Благодаря, Fittipaldi...грешката идва от http://www.nashekino.ru приемаме че няма по дълга версия и продължавам Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 12:19 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th October 2025 - 11:47 PM |