subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 23-October 07 Град: Свищов Потребител No.: 47 849 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте транслатори.Правя се тука на такъв и аз та имам следното питане.Използвам SW и се пробвам да направя субтитири на едно анимационно филмче.Понеже бавно напредвам днес да кажем запаметих файла не повече от 10 реда бях превел.Когато по късно се опитах да заредя същия файл за да продължа почна да ме изхвърля и програмата се затваряше.Явно бъркам нещо ама не знам кво.Може ли някой да помогни да даде хелп що се получава така.
|
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Качи някъде файла и дай линк да го тестваме.
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 23-October 07 Град: Свищов Потребител No.: 47 849 Статус: Офлайн ![]() |
Качи някъде файла и дай линк да го тестваме. ОК.Да ти кажа пробвам субтитри от други филми да заредя и пак ме извърля.Само един ми зарежда и той е .тхт екстеншън.На всички файлове с субтитири / sub. или srt./се появи иконата на SW само на тоя е друга и го зарежда.Ко става не знам. То не е за индианци май. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 11:06 PM |