subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 3-October 07 Град: Бургас Потребител No.: 45 491 Статус: Офлайн ![]() |
В тази тема ще пишем за Английския. Къде сте учили, по кои учебници(може и снимка да им сложите), колко време, препоръки и т.н. Ето за пример взимам себе си. От първи до ???? клас англ.ез . Учебници: GO! 1,2,3 на Longman. Преди това не се сещам.3 год. частни уроци. Учебници:Cambridge ![]() Очаквам вашата история. Този коментар е бил редактиран от prodan на Oct 12 2007, 10:35 AM |
------------------------------------ Прогрес:
Лас Вегас 02x01 - нещо ми ства с компа http://housemd-bg.forumotion.com Най добрия фенски сайт на House M.D ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- If you think you know everything, then you know nothing! |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
от детската градина помня само, че учебника беше с чичо Скрудж и му учехме къщата... ![]() след това първи клас не съм учил... 2,3,4 мисля, че по Чатърбох(Chatterbox с робота ЗОКО! ) и ония хлапета, които гониха мистър Х - мустакат лош чичко, придружен от една тъпа очелата девойка ![]() ![]() после до седми клас, ако не се лъжа, учихме по Go! ![]() в осми клас, че даже май и в девети учихме по едни, накоито не им помня имената, но май по тях се учи по-принцип навсякъде, където се учи много англ в осми клас... (знам, че след сестра ми по тях минаха 3-4 комшии и тогава дойде моя ред... не са имали празна година при мен вече бяха в ужасно състояние) последните две години нямам никаква идея по какви учебници съм учил... първо, че не съм ги купувал... и второ, май съм виждал оригинален само в ръцете на госпожата ![]() в училище само що годе граматика съм научил... от към думи гарантирам, че едно 50-60% са ми от ровене в интернет, игри, филми тем подобни работи... ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 8th September 2025 - 09:33 PM |