subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 128 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 125 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за вашите усилия. Очаквам с нетърпение новите субтитри.
Този коментар е бил редактиран от MGB на May 14 2007, 02:16 PM |
------------------------------------ ![]() "Няма човек, няма проблем." - Й. В. Сталин |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 11-January 07 Град: Варна, Владиславово Потребител No.: 513 Статус: Офлайн ![]() |
Някой има DVD-тата на сериала? В Англия са излезли DVD-тата отдавна, а в САЩ са излезли на 5 Юни. Така че ако някой ги има или поне знае къде ги има моля нека да даде един линк. Имам доброто желание и намерение да преведа до край излъчените епизоди и даже края на годината, като излезе 2-ри сезон да го преведа и него. Просто последните седмици имах много работа и даже не съм се прибирал у нас. Честно казано, не знам дали ще мога да продължа с превода по-рано от средата на септември. Да не говорим, че сега ще напускам едната си работа и ще почвам друга, която няма нищо общо. Както и да е... Ако почна някой превод по-рано от средата на септември, ще ви информирам. |
------------------------------------ Some People Get And Forget Others Give And Forgive
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 28-January 07 Град: CopLand Потребител No.: 3 685 Статус: Офлайн ![]() |
Имам доброто желание и намерение да го преведа до край и даже края на годината, като излезе 2-ри сезон да го преведа и него. Просто последните седмици имах много работа и даже не съм се прибирал у нас. Честно казано, не знам дали ще мога да продължа с превода по-рано от средата на септември. Да не говорим, че сега ще напускам едната си работа и ще почвам друга, която няма нищо общо. Както и да е... Ако почна някой превод по-рано от средата на септември, ще ви информирам. ПП: asenn сериалът е много интересен, първият сезон е бил голям бум в Англия. Успех в новата работа и дано намериш време за нас! ![]() |
------------------------------------ ![]() Най-прекия път до сърцето минава през стомаха - казал куршумът с изместен център на тежестта! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th September 2025 - 08:23 PM |