subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Може би се чудите какво означават оцветените в синьо години на някои субтитри в сайта? Този коментар е бил редактиран от Stone на Aug 29 2007, 05:48 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Добро нововъведение ![]() На мен лично 24 часа ми се струват малко, може би една седмица. Почти всички субтитри се правят за повече време, не всеки влиза всеки ден и проверява постоянно какви са новите субтитри. Може да се направи и с опция да се спира и изключва ( ако е възможно разбира се ) за хората който не го харесват ( а защо не и опции за избор на цвят , време ... ) Според мен ще е добре да се добави и нещо отличително за субтитрите които са за качествени рипове ( DVDRIP , HDTV , BLUE-RAY и т.н. ) нещо като "new" само че с друг цвят и може би с надпис "HD" или "GQR" ( примерно ![]() На мен лично това ще ми бъде много от полза понеже се опитвам да гледам само такива "рипс". Ако може да се добави и в RSS поне годинката. |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:58 PM |