subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Тук ще коментираме сериала, музиката, спойлери и всичко свързано със сериала, а другата тема ще остане само за прогреса на субтитрите и за връзки към сериите.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
От доста време обмислям това за музиката към сериала, защото освен киноман съм и страстен меломан ! А музиката определено , не може да не впечатли зрителя - хващала съм се понякога , че не следя действието , а слушам музиката ..... Мога да дам своя принос за сериала , като изнамеря песните от епизодите на всички сезони и ги комплектовам в един торент - пък после сийд до дупка за всички фенове ![]() ![]() Бавничко ще стане вероятно , но вярвам , че ще достави на много хора удоволствие ! Захващам се за работа тутакси ! Помощ естествено няма да ми е излишна . Ако някой намери нещо може да се присъедини - "Сговорна дружина - слепи ги ражда" ![]() Stone - респект !!! :clap1: п.п WhiRleX - да, да това е сайта дето изгубих снощи !! ураааааааа- започвам да събирам песните !! |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th August 2025 - 07:48 PM |