subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Aug 8 2007, 02:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 26 Регистриран: 22-February 07 Град: София Потребител No.: 12 699 Статус: Офлайн |
Излизайки от киното напоследък, даже и филмът да ми е харесал, се чувствам лекинко пре..цакан с парите. Може би, защото и нашите кина не са първо качество и така надуват стерео колонките, че сутрешният сандвич в корема ми танцува полка на екшън сцените. Може би, защото в САЩ IMAX не е скъп и всички знаят английски в този ред на мисли, освен това за скромните си 8$ получаваш съмнителното удоволствие да си купиш SuperSize меню и да го издрусаш цялото по хранопровода си още докато вървят началните надписи. Може би, защото съм критичен нихилист и прекалено много искам ( а то е невъзможно, погледнато реално) всеки излизащ филм да е изпипан шедьoвър. Но пък от друга страна си е вярно, че Холивуд ни залива с добре печелещи шаблони така, както бобър залива лешниците с шоколад. И ние се тъпчем, тъпчем, тъпчем.. че на кой не му харесва! Настрани качеството на филмите, четете по-надолу.. ![]() 300 (2006) – Пригответе се за слава ! Рейтинг в iMDb : 8.1/10 (126,586 гласа) В България : 23 март 2007 Награди и номинации : 3 спечелени и 7 номинации Наградите са за Най-добра музика - BMI Film Music Award ( тук изненада няма – лично навъртях около 250 прослушвания на парчетата от саундтрака, браво на Tyler Bates), Най-добър филмов трейлър - Golden Trailer и Най-добра битка - MTV Movie Award ( между Gеrard Butler (Леонид) и оня огромен, грозен, целия в белези изрод с голямата брадва) Допълнително : Филмът е сниман за 60 дена. Интересното е, че са снимали чрез камера резолюция, която аз наричам over-HD, а именно 4000х4000. Сцените са заснемани на не по-малко от 50 кадъра в секунда, като логично на бойните сцени те да достигнат до 150 ( бел.ред. wow). Хората са си снимали всичко у градо, Монтреал, на фона на синьо и зелено платно, което ме води до прозрението, че няма сцена без CGI в 300. Сценарият и арт-консептът са взети директно от едноименния комикс на Франк Милър. Трябва да си призная, че им се е получило и филмът определено придобива уникалната атмосфера на цветната книжка. Този коментар е бил редактиран от DeMoNiAc на Oct 5 2007, 07:48 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]() |
Aug 8 2007, 03:06 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
За това идеше реч. Карай нататък! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
DeMoNiAc ФИЛМИТЕ Aug 8 2007, 02:56 PM
DeMoNiAc Скоро идват Пори, Трансформаторите, Паяк-човек 3 и... Aug 8 2007, 03:10 PM
vohi
Много пъти и аз се чудих точно на тая работа. Ти... Aug 8 2007, 03:41 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 8th December 2025 - 01:05 PM |