subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 370 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Днес е светъл ден за всички българи! Днес със сълзи на очи и усмивки на лицата поздравяваме с "Добре дошли в Родината!": Кристияна Вълчева, Нася Ненова, Валентина Сиропуло, Валя Червеняшка, Снежана Димитрова. Не можем да "облечем" в думи нашата радост. Радост, която очакваме с тежест в сърцата от 8 години. Преклон пред вас! ДОБРЕ ДОШЛИ В РОДИНАТА! статията в "news.bg" |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -=The Minstrel in the Gallery=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 273 Регистриран: 22-December 06 Град: София Потребител No.: 16 Статус: Офлайн ![]() |
verannika нека не го обръщаме на лична вендета. Споделих мнението си, аргументирано! Всички говорят афектирано, а не аргументирано! И защо са отказали офертата ли? Вероятно защото са виновни и нито един филмов сценарий няма да ги изкара невинни, каквито си мислят повечето хора, че са. И пак повтарям - радвам се, че са се върнали у дома, мъчно ми е за тормоза, който са преживели /не го пожелавам никому/, но тези хора са престъпници, не според нашето законодателство, а според законодателството на държавата, в която са били и това е напълно достатъчно, за да се считат за виновни по всички обвинения, освен заразяването /пак повтарям/ и пак казвам - ако някой успее аргументирано да обори мнението ми - моля, нека заповяда. Приемам всякакви аргументи, само не и афектирани, груби намеци и изказвания! П.С: tato радвам се, че мога да те нарека "приятелю", независимо от намеците на verannika по-горе! По казаното от теб следния пример - аз отивам в Белиз /любима държава/ и там е забранено да се ядат миди на публично място /защо, не знам, просто има такъв закон/. Отивам в Белиз и започвам всеки ден да ям миди на публично място - кажи ми гражданската си позиция - аз престъпник ли съм? Аз ще ти отговоря - ДА, защото нарушавам законите на Белиз, независимо колко са остарели и идиотски са те! Ако мен ме арестуват и държат в затвора в Белиз 8 години и след това като се върна, като герой ли ще ме посрещнете? Защо не обърнахте внимание на изказванията на всички видни специалисти от Европа - медиците са невинни относно заразяването, нали? Но никой не каза, че принципно са невинни, че останалите обвинения са безпочвени и деянията им ненаказуеми. Може у нас варенето на алкохол и разпространението му да не е престъпление, може и прелюбодействието да не е престъпление, но в Либия Е и това е достатъчно! Всичко останало са афектирани и популистки изказвания на различни позиции и теории, чиято цел е постигането на даден резултат, нямащ никакво отношение към съдбата на тези хора. И ако не беше политическата част със заразяването, медиците ни щяха да си бъдат осъдени и да си висят в затвора точно както всички хора, престъпили сериозно законите на държавата, в която пребивават, затова ти дадох пример, че и други престъпници, висящи по чужди затвори могат да поискат държавата да ги защитава и да харчи парите на данъкоплатците! Този коментар е бил редактиран от minastirit на Jul 24 2007, 03:59 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 01:21 AM |