subs.sab.bz - Информация
 subs.sab.bz - Информация 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
 subs.sab.bz - Информация
 subs.sab.bz - Информация 
|  Без прикачване на субтитри във форума!, Отнася се за български и английски | 
|  Jul 2 2007, 04:02 PM 
                                 Коментар

| |
|  OTK  Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог  | 
                                Всички субтитри от горепосочените езици, прикачени във форума - ще бъдат изтривани. (от модераторите)

| 
| ------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите. "Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. | |
|  | |

Lieutenant   Защо така? Не че ми пречи, просто ми е интересно.   Feb 8 2011, 11:49 AM
 Lieutenant   Защо така? Не че ми пречи, просто ми е интересно.   Feb 8 2011, 11:49 AM 
  Soler   Една врачка му каза, че ще има проблеми с ноктите ...   Feb 8 2011, 12:24 PM
 Soler   Една врачка му каза, че ще има проблеми с ноктите ...   Feb 8 2011, 12:24 PM 
  naruto   А здравец продаде ли му? :haha:   Feb 8 2011, 04:58 PM
 naruto   А здравец продаде ли му? :haha:   Feb 8 2011, 04:58 PM|      | 
|   | Олекотена версия | Час: 31st October 2025 - 03:13 PM |