subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Jun 5 2007, 09:32 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 15 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 138 Статус: Офлайн |
Тия дето бяха на концерта, предполагам не могат да говорят/като мен/, да надраскат вчепатленията си от екшъна. Прилагането на снимков и филмов материал е желателно! Аз отивам да смажа гласеца с нещо... П.П. Бирата я бяха разредили доста. П.П.2 Нещото, което не ми хареса, бе края - някак си свърши неочаквано. А трябваше още и още. Вие сте... |
|
|
|
|
|
|
![]() |
Jun 6 2007, 11:20 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Събудих се с една мечта по-малко. Пътуването към София премина в слушане на предварително подреден сетлист на базата на това, което са свирили в Любляна и което предварително знаех, че ще свирят плюс естествено други хубави нещица (при Мейдън те са в изобилие) , които съвсем логично ни докараха акт за превишена скорост За предвижването до стадиона мога да кажа само, че нямах никакви проблеми защото това го осъществих още към 16:30 часа. Колата бе надлежно паркирана при познати и с помоща на метализиралият се трамвай N:12 безпроблемно се озовах пред стадиона, пред който незнайно защо феновете си стояха и чакаха да стане явно 19:00 часа за да влязат. Попитах на контролите дали пускат вътре при което съвсем любезно получих утвърдителен отговор и чястта от Сливенската групичка, с която бях безпроблемно и без особено чакане се настанихме на терена с по чаша бира, която съм установил че на всички концерти е особено пенлива. Явно бирените спонсори се стараят да рекламират освен продуктите си и някой перилен препарат или веро със завидни пенливи качества. Та както казах по-горе безпроблемно заех мястото, което си бях избрал. Същото бях направил и 1999та на Металика в Пловдив и ми е чудно защо феновете не си спомят блъсканицата от този друг мащабен концерт а пак стояха отвън до последния момент и се оплакваха че ставало бавно с влизането. За Ахат мога да кажа, че съм радостен, че този път те бяха "подгряваща" група а не константните Б.Т.Р. Още повече, че представянето им мина само в рамките на четири до болка познати песни, което обаче ми подействаха добре. За дъщеричката обаче си бях поседнал на тревичката, знаейки че нищо няма да изпусна. И ето че в 21:00 интрото предизвести какво ще последва. Саундът беше слаб в сектора на 30 левовите билети, въпреки, че бях доста напред в него. Сцената беше вярно доста по-ниска отколкото очаквах, но припявайки и скачайки виждах задоволително. Предварително знаех, че няма да свирят повече от стандартния час и половина и заради това се радвах на всяка една песен, включително и на новите. Преди The Number Of The Beast се бяхме озовали до група фенове, които кротко си гледаха и пляскаха само след края на песните като на концерт на Георги Христов но покрай нас се размърдаха пък и естествено основната заслуга за това беше на Fear Of The Dark . Та ви споменах за тях, защото след Hallowed Be Thy Name думите им бяха "Гати, това ли беше?! Тъкмо стана хубаво" .... Мдааа, много от хората назад явно очакваха изтощителен лайф като времетраене поне два часа или пък три. Явно си мислеха, че специално заради нас Мейдън ще извсирят цялото си близо тридесетгодишно творчество. Сигурно и заради това останаха разочаровани. На тях мога да кажа само, че на рекордните си концерти по посещаемост преди две години в скандинавията групата не е свирала повече от стандартните сто минути. Естествено въпреки това знание си стоях и виках и плясках с хората около мен след HBTN не за друга, а за да аплодирам Брус и компания. Жалко обаче, че не са чули виковете ни, защото веднага след като се скриха са ги качили на луксозните мерцедеси и пайдьом... В заключение на това мога да кажа само, че видях и чух това което очаквах. Звукът беше чист и за разлика от доста концерти в БГ, на които се правят компромиси с качеството за сметка на силата, тук хората си бяха заложили на качеството. Не можах да наблюдавам толкова време Ейдриън Смит колкото ми се искаше, но следващият път като дойдат (дай боже) в БГ или някоя съседна страна ще се постарая. Съжалявам единствено за това, че не си взех от VIP билетите уплашен от блъсканицата на Металика и предпочетох да съм по-назад с цел опазване на финната ми персона p.s. Догодина ще е 20 годишнината от 7th Son Of The 7th Son и предвкусвам, че сетлиста ще с доста по-широко присъствие на парчета от него и нищо чудно да направят сетлист както преди две години, когато свириха само парчета от първите четири албума. Така, че може и да съм се събудил с една мечта по-малко, но на нейно място се появи друга |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Bobo-ID Iron Maiden Live in Sofia Jun 5 2007, 09:32 AM
_.:*~*:._Shai-Hulud_.:*~*:._ :yawn: Jun 5 2007, 10:06 AM
tato Немам глас и немам думи.
И всичко ме боли. И си пр... Jun 5 2007, 10:38 AM
galeff По програма концерта трябваше да продължи близо 2 ... Jun 5 2007, 11:19 AM
elisiaelf И моята любима не изпяха, но аз си го знаех-нямаше... Jun 5 2007, 11:35 AM
DarkViper Да, не изпяха доста любими песни. Мисля си и за то... Jun 5 2007, 12:59 PM
liquid На оплакващите се от сетлиста искам да кажа, че в ... Jun 5 2007, 02:46 PM
BestRipper Аз бях на трибуните, вляво от сцената.. Мислехме а... Jun 5 2007, 04:20 PM
tato Между другото вече реших да си взимам билети за се... Jun 5 2007, 05:32 PM
_.:*~*:._Shai-Hulud_.:*~*:._ Аз пък мога да ви покажа снимки на Брус със самоле... Jun 5 2007, 06:49 PM
ggangboyy - Jun 5 2007, 07:51 PM
The-Slugi Определено не съм съгласен с това, че сцената е би... Jun 5 2007, 09:38 PM
tato Точно зарад такива като теб едвам виждах сцената и... Jun 5 2007, 09:57 PM
Mad Max Направо се размазах.Една мечта се сбъдна за мен.
О... Jun 5 2007, 10:07 PM
tato Публиката се сцепи да пее, така че и да не е довол... Jun 5 2007, 10:17 PM
Mad Max На "Fear Of The Dark" сякаш най -много с... Jun 5 2007, 11:54 PM
Elitsa Е, тва на нищо не прилича! Не сте напълнили ст... Jun 6 2007, 12:00 AM
tato Ми аз го напълних със себе си, тия които не го - н... Jun 6 2007, 12:46 AM
BestRipper Elitsa, ти пък откъде разбра, че стадионът не е би... Jun 6 2007, 11:29 AM
StratoBOB На мен ми се струва, че сцената беше на SME, а не ... Jun 6 2007, 11:43 AM
Elitsa Да, от снимките ми се струва, че са по-малко хорат... Jun 6 2007, 12:03 PM
tato Говорихме си с един колега-мейдънист в деня след к... Jun 6 2007, 02:49 PM
sirwilliams Беше си доста яко, но не достатъчно шумно, може би... Jun 6 2007, 03:31 PM
ilarion Това беше най-големия концерт, на който съм бил до... Jun 7 2007, 10:34 AM
saurog Мисля ,че нямаше контакт с публиката Jun 7 2007, 06:30 PM
WildChild Не може една тетка с шалвари и самочувствие по-гол... Jun 8 2007, 01:59 PM
_.:*~*:._Shai-Hulud_.:*~*:._ Аз пък смятам, че това е човекът-група.
30 години ... Jun 8 2007, 03:20 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 19th November 2025 - 08:08 AM |