subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
May 20 2007, 12:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн |
Ето какви нови сериали са ни подготвили за идния сезон. Реалити предаванията не съм ги включил. Не гарантирам за абсолютна точност на дати. The Bionic Woman Джейми Сомърс е млада жена, която работи като барманка и същевременно отглежда сестра си, тийнейджърката Бека. Когато Джейми катастрофира, единствената й надежда за възстановяване е строго секретен експеримент, който има за цел да замени части от тялото й с изкуствени такива. Премиера - 26 септември 2007 Жанр - драма, научна фантастика Участват - Мишел Райън, Кейти Сакхоф (Battlestar Galactica) Един от създателите на сериала е Дейвид Ейк, познат ни като продуцент и сценарист на Battlestar Galactica. Chuck Сериалът разказва историята на Чък, компютърен специалист около 20-те. Животът му се променя завинаги, когато американското правителство зарежда в мозъка му секретна база данни и го наема за таен агент. Премиера - 25 септември 2007 Участват - Сара Ланкастър (Everwood), Закари Леви, Адам Болдуин (Day Break, Firefly) Жанр - драма, комедия Един от създателите на сериала е Джош Шварц, създател и на The O.C. The IT Crowd Новата комедия на NBC, базирана на британски сериал със същото име, фокусира вниманието ни върху двама души, които работят в отдела по информационни технологии на голяма корпорация. Въпреки интелигентността им, Рой и Мос нямат никакви умения в социалните контакти. Това ще се промени с идването на новия управител. Премиера - 1 юни 2007 Участват - Джоел Макхейл, Ричарт Ауоейд, Джесика Клеър Жанр - комедия Journeyman Репортер от Сан Франциско открива, че може да пътува във времето. Променяйки миналото, Дан усложнява живота си в настоящето. Премиера - 24 септември 2007 Участват - Кевин Маккид (Rome), Муун Блъдгууд (Day Break) Жанр - драма, научна фантастика Life Чарли е бивш полицай, който изкарва няколко години в затвора, въпреки че е невинен. Връща се в управлението със съвсем различни разбирания и убеждения. Премиера - 1 септември 2007 Участват - Деймиън Левис, Робин Уайгърт (Deadwood), Адам Аркин Жанр - драма Lipstick Jungle Още един сериал по роман на Кендис Бушнел (Сексът и градът) идва на малкия екран. Ще ни бъде показан живота на три властни жени, които са готови на почти всичко, за да успеят в бизнеса. Жаждата им за постижения е сигурен предвестник на успехи, но на каква цена? Премиера - 1 януари 2008 Участват - Брук Шийлдс, Линдзи Прайс, Ким Рейвър (24) Жанр - драма Sam I Am Сериалът ни представя Сам - жертва, която получава амнезия и трябва да си спомни всичко за живота й. Премиера - 1 септември 2007 Участват - Кристина Апългейт (Married With Children), Джийн Смарт (24) Жанр - комедия Women's Murder Club Книгите на Джеймс Патерсън са в основата на това ново попълнение. Сериалът ни разказва историята на 4 жени, които заедно разкриват и най-обърканите случаи. Премиера - 1 юни 2007 Участват - Анджи Хармън, Обри Долар, Паула Нюсъм Жанр - драма Pushing Daisies Тази романтична драма ни показва странния живот на човек, който може да възкресява мъртвите само с допир. Хората, които докосва, се съживяват за една минута и ако не умрат отново, някой друг наблизо ще умре. Нед решава да ползва тази своя дарба, за да разкрива престъпления. Премиера - 15 септември Участват - Лий Пейс, Ана Фрайъл, Чи МакБрайд Жанр - драма, комедия Private Practice Сериалът е свързан с популярния в момента Grey's Anatomy. Доктор Адисън Форбс решава, че не може да работи заедно с бившия й съпруг Дерек и бившия й любовник Марк. Форбс си стяга багажа и заминава за Ел Ей, за да започне нов живот. Заедно с приятелката й от университета по медицина Наоми, двете започват частна практика. Премиера - 1 септември 2007 Участват - Тай Дигс (Day Break), Кейт Уолш (Grey's Anatomy), Пол Аделщайн (Prison Break) Жанр - драма Miss/Guided Сериалът ни показва живота на жена, която работи като възпитател в гимназията, която е завършила. Премиера - 1 юни 2007 Участват - Брук Бърнс, Джонатън Садовски, Джуди Грийр Жанр - комедия Продуцент на сериала е Аштън Къчър. Eli Stone Това е историята на един адвокат от Сан Франциско, който разбира, че има пророчески способности и решава да ги използва в името на доброто. Премиера - 1 юни 2007 Участват - Виктор Гарбър (Alias), Джони Лий Милър (Smith) Жанр - драма Dirty Sexy Money Когато бащата на адвоката Ник Джордж умира, той трябва да поеме клиентите му. Най-проблемни се оказват Дарлинг, водени от Трип. Не винаги е лесно за Ник да се справя с всичките им законни, а понякога и незаконни проблеми. Премиера - 1 юни 2007 Участват - Доналд Съдърланд, Питър Крозе, Натали Зий Жанр - драма Cavemen Сериалът ни представя Лорън, по-малкия му брат Джейми и най-добрия му приятел Ник. Лорен е сгоден за Кейт. Въпреки, че има проблеми с консервативните й родители, той е щастлив и преследва американската мечта. Базиран е на рекламите на Geico. Премиера - 1 септември 2007 Участват - Бил Инглиш, Ник Крол, Даш Майхък Жанр - комедия Cashmere Mafia Подобен на хита Сексът и градът, тази драма разказва историята на четири жени, които се подкрепят, независимо от всичките им проблеми в семейството, работата и всичко друго, с което трябва да се справят в Ню Йорк. Премиера 1 септември 2007 Участват - Бони Сомървил, Луси Лу, Франсис О'Конър Жанр - драма, комедия Създател на сериала е Дарън Стар, известен със Сексът и градът. Carpoolers Сериалът ни показва живота на група хора, на път за работните им места. Премиера - 1 юни 2007 Участват - Джери О'Конъл, Фред Гос, Фейт Форд. Жанр - комедия Big Shots Драма за четирима мъже, които се издигат в службата. Джеймс, Дънкан, Броди и Карл са повече от колеги - те са приятели и ще се подкрепят винаги. Премиера - 1 септември 2007 Участват - Майкъл Вартън (Alias) , Джошуа Малина, Кристофър Титъс, Ния Лонг Жанр - драма Back to You Традиционен ситком с публика на живо. Двамата главни герои са водещи на новините по местен телевизионен канал. Запланувани са 13 епизода. Премиера - 1 септември 2007 Участват - Келси Грамър (Cheers, Fraiser), Патриша Хийтън (Everybody loves Raymond) Жанр - комедия Създатели на сериала са Стийв Левитан(Just Shoot Me) и Кристофър Лойд(Fraiser) Canterbury's Law Сериалът ще ни покаже живота на една адвокатка, която е готова на всичко, за да докаже, че нейните клиенти са невинни. Премиера - 1 юни 2007 Участват - Джулиана Маргулис (ER), Линъс Роак, Джоко Симс Жанр - драма K-Ville Действието в тази полицейска драма се развива в Ню Орлиънс след урагана Катрина.Двама полицаи имат различни идеи за развитието на града и решаването на проблемите му. Премиера - 1 септември 2007 Участват - Кол Хоусър, Джон Карол Линч, Тауни Сайпръс(Heroes) Жанр - драма, екшън New Amsterdam През 1642, детектив Джон Амстердам спасява индианско момиче от гибел. За да му се отблагодари, момичето го дарява с безсмъртие. Премиера - 1 юни 2007 Участват - Николай Валдау, Джъстин Грейс, Алекси Гилмор Жанр - екшън, драма The Return of Jezebel James Сериал за две отчуждени сестри, които трябва да изградят наново връзката си, след като едната се съгласява да износи бебето на другата. Премиера - 1 март 2008 Участват - Лорен Амброус, Скот Коен, Савана Стелин Жанр - комедия The Rules for Starting Over 35 годишен мъж трябва да започне наново живота на ерген, след като се развежда след десет години брак. Премиера - 1 юни 2007 Участват - Жанр - комедия The Sarah Connor Chronicles Терминаторът идва и на малкия екран. Година след събитията в Терминатор 2 : Денят на страшния съд, сериалът ще ни покаже живота на Сара и Джон Конър, които се опитват да се скрият от властите и терминаторите на Скайнет. Премиера - 1 януари 2008 Участват - Джена Хейди, Томас Декър Жанр - екшън, научна фантастика Aliens in America Майка от Уисконсин се съгласява да приюти чужденец на разменни начала, като се надява, че ще помогне на срамежливия си син да стане популярен. Изненадата е всеобща, когато новодошлият се оказва младеж от Пакистан. Премиера - 1 септември 2007 Участват - Ейми Питс, Дан Бърд, Патрик Брийн Жанр - комедия Gossip Girl Базиран на известна книга със същото име, сериалът ще покаже светът на няколко богати тийнейджъра, които посещават най-известните и скъпи училища в Ню Йорк. Премиера - 5 септември 2007 Участват - Тайлър Момсън, Кели Ръдърфорд, Матю Сетъл (Band of Brothers) Жанр - драма Сценаристи на сериала ще бъдат Джош Шварц(The O.C.), Стефани Севидж(The O.C.) Life is Wild Ветеринар от Ню Йорк се мести заедно с втората си жена и децата си в резерват в Африка, управляван от тъста му. Премиера - 1 септември 2007 Участват - Калвин Годспинк, Андрю Джон, Лий Пайпс Жанр - драма Reaper Двадесет годишен мързеливец успява да си намери работа като наемник на дявола. Той трябва да събира душите на тези, които не са изпълнили уговорките си със Сатаната. Премиера - 1 септември 2007 Участват - Брет Харисън, Тайлър Лабин(Invasion), Рей Уайз Жанр - комедия, драма Този коментар е бил редактиран от franvanster на Oct 6 2007, 10:21 PM |
|
|
|
|
|
|
![]() |
May 21 2007, 09:24 PM
Коментар
|
|
![]() ~The Darkest Power~ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 121 Регистриран: 14-January 07 Потребител No.: 1 055 Статус: Офлайн |
Lipstick Jungle, Gossip Girl, Private Practice, Cashmere Mafia ми се струват интересни. Определено бих изгледала поне няколко епизода, за да видя дали си заслужава. New Amsterdam, Women's Murder Club, The Sarah Connor Chronicles, Reaper може би имат потенциал, но всичко зависи от това как ги осъществят. Този коментар е бил редактиран от EveDallas на May 24 2007, 11:11 PM |
|
------------------------------------ Raines - 01x06 - Прогрес: 50%
|
|
|
|
|
franvanster Какво ново ни очаква през 2007/2008 May 20 2007, 12:20 PM
Sisq0 The IT Crowd не е нов, първи сезон го даваха минал... May 20 2007, 01:07 PM
arrIs Дано от излезе нещо свястно че да има какво да г... May 20 2007, 02:18 PM
Insaneboy The IT Crowd не е нов, първи сезон го даваха минал... May 20 2007, 03:47 PM
Dance Аз си харесах Gossip Girl със сценаристите от The ... May 20 2007, 02:31 PM
stealth аз пък си искам втори сезон на "The IT Crowd... May 20 2007, 09:24 PM
franvanster За стойностните ще се намерят преводачи.
А то и по... May 21 2007, 08:56 AM
E-Tle Единствено ме заинтригува The Sarah Connor Chronic... May 21 2007, 09:09 AM
Spon Единствено ме заинтригува The Sarah Connor Chronic... May 21 2007, 09:36 AM
DjuDju Харесах си и аз няколко, въпреки че повечето доста... May 21 2007, 09:27 PM
Kiddo Private Practice ще да е приятно. Сериите с тази к... May 23 2007, 12:22 AM
bobbytu Journeyman
Репортер от Сан Франциско открива, че м... May 23 2007, 12:55 PM
Insaneboy Moonlight - вампир, борещ престъпност
Bionic Woman... May 23 2007, 06:13 PM
debilgates Май сценаристите на различните епизоди са се допит... May 23 2007, 08:53 PM
Dance Insaneboy, в днешно време с този голям % на престъ... May 23 2007, 09:02 PM
Insaneboy Insaneboy, в днешно време с този голям % на престъ... May 23 2007, 09:08 PM
embata мен ме заинтересува терминатора гадното е че нема ... May 24 2007, 03:08 PM
bobbytu По скоро ще наподобява Еэекта на пеперудата. May 27 2007, 03:16 PM
LxD Chuck, K-Ville, Gossip Girl ми изглеждат добри ако... Jun 2 2007, 11:13 PM
StratoBOB Flash Gordon
http://www.scifistream.com/graphics... Jun 7 2007, 03:10 PM
Pariasnik Хора аз си харесах Gossip Girl! Да подчертая л... Jun 8 2007, 10:31 PM
liquid Е как можа нищо да не ми хареса :(. Дано когато тр... Jun 8 2007, 11:06 PM
KALBI Е как можа нищо да не ми хареса :(. Дано когато тр... Jun 8 2007, 11:37 PM
liquid И на мен само той ми хвана окото само от това, кое... Jun 8 2007, 11:46 PM
arrIs New Amsterdam - Next Episode: 1: 1x01 | P... Aug 1 2007, 05:35 PM
ivityyyyy gossip girl е стра6ен сериал заслугва си много ми ... Oct 4 2007, 11:29 PM
Zeromancer На New Amsterdam излязъл ли е 1-ви епизод? Oct 5 2007, 12:03 AM
Insaneboy Gossip Girl ще има пълен сезон.
За четирите нови ... Oct 11 2007, 04:51 PM
EveDallas Отложиха премиерата на New Amsterdam за Януари... Oct 12 2007, 05:27 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 11th January 2026 - 10:30 AM |