subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Хайде тук да се водят всякакви дискусии на тема домашно кино, че да не се задръстват с офтопик темите за субтитри. Примерно:
Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Apr 26 2024, 05:40 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 9-July 08 Град: Габрово Потребител No.: 73 558 Статус: Офлайн ![]() |
Tzvetann, това , което разправяш ти също съм го направил, шернал съм в локална мрежа 2 хард диска използвайки DLNA на Kodi. Понякога много големи като обем филми или с кодек х265, защото с някои от тях Коди има проблеми при дирекно зареждане и насичат, ги свалям на компа барабар със субтитрите и пак ги гледам през Коди. Достатъчно е компа да е включен и Коди стартирано. Но идеята ми е да избекна старта на компа, ръчно теглене на субтитри , разархивиране и тн. Не съм казал че няма начини. Tigermaster и теб те разбирам напълно приятел, ако мислиш че твоя комп е хаус трябва да видиш моя ![]() Но общо взето през делнични гледам най-често през Коди дирекно на Тв-то без да пускам други устройства. Прибирам се от супер амортизираща здравето ми и натоварваща работа, просвам се на канапето , наливам си едно, пускам си любим сериал, нямам сили да се занимавам с други неща и най-често заспивам седнал 😃. Дълбоко уважавам труда ти, Tigermaster, както и на всички преводачи, също така и на ъплоудърите по тракерите, защото всичко това съм се пробвал и аз да го върша и знам колко е трудоемко и какво е да си отделяш от личното време. Също така се извинявам за спама в темата, реших просто да попитам и помоля , ако има начин, защото от питане глава не боли ![]() Сериала Шогун, съм го гледал като малък, той ме запали по самураите и японските неща. Заради него и редица други филми и игри си купих катана ![]() Поздрави на теб и целият екип. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 07:27 AM |